07 Nisan 2015 | Salı

Kalkavan!

Beşiktaş formasında hakemleri rahatsız eden ne var gerçekten merak ediyorum? Daha maçın başı ve Olcay rakibiyle birebir kaldığı anda sırtına gelen dirsekle yere yapışıyor Mete Kalkavan ve yardımcısı oralı bile olmuyor… İkinci yarıda Gökhan Töre çaprazda da olsa birebir pozisyonda giderken omuz omuza pozisyonda rakibi direnemeyip düşüyor pat yardımcı çekiyor bayrağı… Beşiktaş aleyhine bir penaltı ya da kırmızı kart olduğu anda orta görmese mutlaka yardımcı görür, yardımcı atlasa dördüncü, o göremese rakip teknik adam uyarır, olmadı çizgi hakemi girer devreye… Demba Ba kafayı vuruyor, Yalçın kollarını tayyare gibi açmış net penaltı!
Ne Mete görüyor, ne yardımcı, ne dördüncü, ne çizgi hakemi! Bu nasıl bir hakemliktir, bu nasıl bir Beşiktaş ön yargısıdır anlamadım gitti… Başakşehir takımında yere düşün kalkmıyor, artık yatmak bir taktik olmuş Mete Kalkavan ilk sarı kartını, 88. dakikada gösteriyor! Yuh!

Gelelim diğer kötülere...

Gelelim hakem kadar kötü olan diğerlerine… Demba Ba haftalardır sahada yok, alternatif dediğimiz Cenk'in kaleye şut atacak hali kalmamış… Sosa kendi ekseni etrafında dönmek dışında bir şey yapmıyor, onun alternatifi dediğimiz Oğuzhan ondan beter… Şiddetli yağmur, kaygan zemin hepsi bahane… Hatta benim kalın kalın altını çizdiğim kötü hakem dahi bahane… Şampiyon olacaksan çatır çatır oynayıp kazanacaksın arkadaş. Dün Beşiktaş'ta Atiba dışında olayın ciddiyetinin farkında olan yoktu… Biraz da aylar sonra oynayan Sivok ve Gökhan Töre… Olcay ne yaptığını bilemez halde, Serdar bir tek orta yapamadı, v.s… Yani kötünün kötüsü bir Beşiktaş izledik. Bu ağır zeminde Atiba'yı orta alanda yalnız bırakan Biliç'i de ayrıca kutlamak gerek.
Özetle Beşiktaş'ın bu şartlarda aldığı bir puan bile başarıdır…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor