29 Mart 2015 | Pazar

Portakalp krizi

Fatih hoca bu kez egosunu değil aklını dinledi. 4-1-4-1 dizilişiyle orta alanı kalabalık tutan Milli Takım kendi alanını iyi kapattı ve ilk yarıda topu rakibe bıraksa da kontrolü elinde tuttu.
Hollanda ilk 45'te Volkan'ın çizgi üzerinden çeldiği top dışında kalemize yaklaşamadı buna karşılık bizim üç gol girişimimiz oldu… İlk ikisi güme gittiyse de üçüncü de golü bulduk… Gol deyince orada durmak şart!.. B, taç çizgisi üzerinde iki rakibini düğümleyip sıfır noktasından müthiş bir orta çıkardı biz de şapka çıkardık!..
Burak da en iyi bildiği şeyi yapıp geceyi aydınlattı. 2. yarıya Hollanda ciddi bir baskıyla başladı… Volkan Şen'i çıkaran Terim, Çalhanoğlu'nu sahaya sürdü. Bu doğru bir tercihti artık önde daha iyi top tutabilirdik… Hiddink baktı organize ataklarla sonuca gitmek mümkün olmuyor, Huntelaar'ın yanına 1.92'lik Dost'u monte edip doldur- boşalta bel bağladı… Sakatlanan Serdar'ın yerine Ersan girince bizim de boyumuz uzadı ve doldur-boşalta karşı da dirençli hale geldik.

Güneşe kar dayanmadı

Portakallar kontrolsüzce yüklenirken bizim de elimiz armut toplamadı elbet, kontralarla bitirici darbeyi aradık… Bu sırada harika bir performans ortaya koyan Volkan da gururumuzu okşuyordu… Bir şekilde ikinciyi bulsak Hollanda'yı kimse kurtaramazdı, bulamadık… Sonra bir Sneijder golü geldi; sevincimiz kursağımızda kaldı. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğimiz şu maçı 3 puanla tamamlayabilsek grupta hala söyleyecek çok daha fazla sözümüz olurdu!
Yazık oldu, akıllı, mücadeleci bir ilk yarıyla istediğimizi almışken yaslanmak zorunda kaldık.
O güneşe kar zor dayanırdı dayanmadı da…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor