27 Şubat 2015 | Cuma

LiverPUL'u 2.80 uzattık!

Muhteşem… Harika… Harikulade… Destan… Tarihi bir destan yazdık Olimpiyat'ta… Şükürler olsun... İlk yarıda hem bir kazaya kurban gitmemek için vites düşüren Beşiktaş ikinci yarıda temposuz Sosa'nın yerine Tolgay'ın da girmesiyle Liverpool'u LiverPUL yaptı, ezdi.
Üçlü savunma oynamakla övünen Liverpol yedili, sekizli savunumayla oynadı… Zaman çalmak için denemedikleri numara kalmadı... Dalga dalga gelen Beşiktaş atakları inanılmazdı… V.Atiba orta alanda basıyor, olmadı Necip yetişiyor imdada, Serdar sağda destanlar yazarken yeni transfer Opare sol kanattan kara tren gibi gidiyor. Liverpool savunması topu uzaklaştırmaktan başka bir şey yapamazken Beşiktaş pas yapıyor, ikili mücadele kazanıyor, koşuyor, koşuyor, asla vazgeçmiyor, pes etmiyordu… Töre, Olcay sonra Tolgay denedi olmadı derken yenilerden Tolgay, Demba Ba'nın topuğundan gelen meşin yuvarlağa bir vurdu İngiliz kalesinin çatalına ampül gibi astı. Nasıl bir sevinç, stat yıkılıyor sandık… Cenk, Serdar, V.Atiba, Olcay, Necip hangisini anlatayım ki, koşmaktan, pas atmaktan, boşa kaçmaktan, adam kovalamaktan, bindirme yapmaktan hiç vazgeçmediler. Özellikle golden sonra kroke oldu Liverpool... İngilizler sahalarından çıkamaz hale geldi. Maç bitti bitiyor, nefesleri tutmuşuz Demba Ba altı pasın üzerinde topla buluşmaz mı, vurur, atar maçı bitirir dediğimiz anda vatandaşı Musa gibi üst direğe nişanladı. Sanırım Olimpiyatın yarısı kalp spazmı geçirmiştir o anda.
Kısa kesebilirdik uzattık vesselam.
Uzatmada da oynayan bizdik, yine ezdik, yine bunalttık, 2.80 uzatmamıza da ramak kaldı. Sonra… Penaltılar.
Haklının hakkı orada teslim edildi… Muhteşem bir gecede destana tanıklık ettik Liverpool'u LiverPUL'a çevirdik ne mutlu size.. Şükürler olsun Allah'ım.
Ve bu yazının "en sonrası" da şöyle; şereftir bu yolda senle yürümek… Helâl olsun size çocuklar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor