06 Şubat 2015 | Cuma

Yeni Kartallar

Sarıyer Kupa'ya veda ederken güçlü Adana Demirspor'a çelme takınca Rize-Beşiktaş mücadelesi formalite maçına döndü. Bilic böyle bir ihtimali düşünmüş olacak ki, iki Rize maçı için yapılacak beş günlük kamp kadrosuna bir çok genç oyuncuyu dahil etti. Hırvat teknik adam kalede Günay'a görev verirken, Eslem ve Muhammet Raşit gibi gençleri de ilk 11'e koydu.
Yeni transferler Opare ve Miloseviç'in maç eksikliklerini tamamlamak adına bir fırsat diye görülen Kupa maçı bu anlamda bir felaket oldu diyebiliriz! İki yeni transfer de sakatlandı! Sosyal medyadaki yaygın kanıya göre 2 yeni transfer sakatlanarak 'gerçek Beşiktaşlı' oldular. Şaka bir yana büyük talihsizlik, bu iki sakatlık zeminleri bir kez daha sorgulamamız anlamına gelebilir.

Eslem ve Muhammet...

Beşiktaş genç ve yedek oyuncularına şans verirken Rizespor daha sınırlı bir rotasyonla sahaya çıktı ve Hikmet hoca bir anlamda pazar günü için bazı denemelerde bulundu. Beşiktaş'ın tecrübesiz kadrosu yüklenme anlarında zaman zaman arkada açık verse de, Rizespor forvetleri bu açıkları değerlendiremediler.
Savunmayı geçtikleri anda ise karşılarına çok iyi iş çıkaran kaleci Günay çıktı.
Gençlerden Eslem ve Muhammet için "umut var" demekle yetinirken yeni transferler için hala beklemek gerektiğinin altını çiziyorum.
Sarıyer'in sürprizi olmasa, muhtemelen pazar günü öncesi ciddi bir prova izleme şansımız olacaktı. Prova yerine bir nevi antrenman izledik. Kweuke'nin çabaları gecenin ender güzelliklerindendi..
Dolayısıyla dün geceki mücadelenin pazar gününe bir ölçü olması olası değil. Özellikle Beşiktaş lig maçında bambaşka bir havada olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor