15 Aralık 2014 | Pazartesi

Atınç!

Bilic sonunda genç Atınç'a güvenmeye başladı. Bundan böyle Beşiktaş'ın duran toplardan gol yeme yüzdesi düşecektir. Atınç bunca maç eksiğine rağmen Tottenham maçında olduğu gibi Gaziantep'te de iyi oynadı… Beşiktaş, lig, kupa, Avrupa demeden kazanıyor. Ligde beşte beş, hepsi bir arada yedi de yedi yaptılar. Bilic cesur bir takım sürdü sahaya. Necip'in yerine Sosa'yla başlayıp ilk yarıda maçı kotarmayı hedefledi. Daha ilk dakikada Sosa golü yapsa bu amacına da ulaşabilirdi.
Rakibinin iki katı topla oynayan, çok pozisyon bulan Beşiktaş final vuruşlarında kah direğe, kâh Gaziantep kalecisine takıldı.
Her şeye rağmen Veli'siz, Demba Ba'sız Beşiktaş'ın böyle zor bir deplasmanda oyunu sürekli kontrolünde tutup kazanması çok önemli. Gaziantep pozisyon bulamadı desek yeridir.
Tolga yere yatmadan bitirdi maçı.

Töre yanlış yollarda!

Beşiktaş'ın her an arıza yapmaya müsait oyuncusu Gökhan Töre dün yine yanlış yollara saptı ve rakibine dirsek atıp (4. Hakemin gözü önünde) kırmızı kartı yerden göğe kadar hak etti. Ancak saha da iyi bir hakem olmayınca böyle hareketler cezasız kalabiliyor. Kaldı da.
Geçen sezon Konya'da Jones'a yapılan faulü vermeyerek Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi biletini elinden alan Şahan, 4. hakemin uyarısına rağmen Gökhan Töre'yi oyundan atamadı.
Dahası zırt-pırt her şeye düdük çaldı.
Hakem tempoya izin vermeyince Beşiktaş aralıklarla pozisyonlar bulsa da istediği kesintisiz baskıyı kuramadı. Yakalanan pozisyonları da Cenk çerçeveye sığdıramayınca iş Oğuzhan'a kaldı. O da golünü attı ve çıktı… Çıkmalı mıydı? Hayır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor