02 Aralık 2014 | Salı

SoBa ısıttı!

Helâl olsun size demir yürekli Karabükspor taraftarı, hakemin yaptığı eyyamla bir net golünüz güme gitti, buna rağmen Demba Ba ve Sosa'yı yürekten alkışladınız. Yüreğinize sağlık… Beşiktaş ilk 45'i temkinli oynadıktan sonra ikinci yarıda işi sıkı tuttu ve büyük golcüsü Demba Ba ile maçı kopma noktasına getirdi...
Sonra, sonrası bildik hikaye… Beşiktaş tıpkı Asteras maçındaki gibi 2-0'dan sonra duraklama dönemine girdi, Slaven Bilic'in deyimiyle fişi çekemedi.
Beşiktaşlı oyuncular skor ne olursa olsun oyunu tutmayı başaramıyorlar, sonra hoşgeldin panik! Karabük'ün buz gibi bir golü yardımcı hakemin güme gitti, ikinciyi attılar, üçüncüyü de atabilirlerdi... Beşiktaşlı oyuncular dua etsinler Cenk'e… Peki Beşiktaş neden oyunu soğutamıyor, bunun sorumlusu sadece oyuncular mıdır, bence hayır! Bilic de bitmeden bitti sanıyor maçı.
Dahası rakibin kaybedecek bir şeyi kalmadığı bölümlerde orta alanı desteklemesi gerektiği gerçeğini kabul etmiyor. İki farkı bulmuşsan yapacağın ilk iş orta alanı takviye edip fişi çekmektir. Nokta!

Zora soktular
Dün Beşiktaş'ta SOsa ve Demba BA büyük iş çıkardılar, Gökhan Töre de en iyiler arasındaydı.
İlk kez V.Atiba'nın bu kadar etkisiz kaldığını gördüm, neredeyse sahada yoktular.
Kale hariç tüm savunmayı da bu tanımın içine koymak mümkün.
Uzun sözün kısası Beşiktaş güle oynaya kazanacağı maçı kendi hatalarıyla zora soktu.
Normalde gecenin kahramanları Demba Ba ve Sosa olurdu ama yaptığı iki kurtarışla Cenk maçın gitmesini önleyen isimdi.
DİKKAT: Geçen maçta Atiba, şimdi Mustafa nedir bu gerginlik!?
NOT: Abitoğlu'nun kırmızısı doğru, aynı kırmızıyı önceki gün Emre Belözüoğlu'na göstermeyen Tolga Özkalfa'ya selam olsun.
FİNAL:
Beşiktaş 4-0 kazanabileceği maçı 4-2 kaybedebilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor