10 Ağustos 2014 | Pazar

Ten number!

İster Önden Özen gitti, Slaven Bilic rahatladı deyin; ister başka türlü bir tez üretin; sonuç yine değişmez...
Bilic, ilk kez takım üzerinde tam hakimiyet kurmuş ve sahada istediği her şeyi futbolculara yaptırabilir hale gelmiş durumda.
Geçen sezon yaptığı hatadan dönmüş bir Bilic var.
Elindeki tüm oyuncuları doğru zamanda ve doğru yerde kullanma gayreti içinde. Feyenoord, Fenerbahçe ve Chelsea maçları bunun kanıtı.

Olumsuz etkilemesin
Bilic ve takım inanılmaz iyi bir hava yakalamışken; yeni transfer Gökhan Töre, neyi, nasıl etkiler bilemem ama inşallah olumsuz etkilemez demeden de geçmeyeceğim.
Bir de 10 numara ya da bana göre 10.5 sorunu var. Oğuzhan kıpırdamaya başladı ve bu genç kadroya yakışıyor...
Peki ona güvenip savaşa gidilir mi? Orası tartışmalı, çünkü Oğuzhan kardeşim biraz vurdumduymaz.

Demba Ba beslenmeli
Kendini tam anlamıyla futbola veren bir Oğuzhan'la Beşiktaş'ın kimseye ihtiyacı kalmaz, ancak durum öyle değil. O nedenle bana göre iyi Demba Ba'yı besleyecek bir 10.5 numara bulmak şart.
Gelen bilgilere göre Lanzini böyle biri(ydi), diğer alternatifler de sorunu çözebilecek kapasitede. Yönetim bir an önce karar verip işi bitirirse Bilic'in de kafası rahatlayacaktır.
İyi bir forvet arkası transferiyle birlikte bu bölgede oluşacak rekabetin "rahatını seven, vurdumduymaz" Oğuzhan'a da yarayacağına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor