16 Temmuz 2014 | Çarşamba

Kerim!

Sezon başında performansa değil potansiyele bakmayı öğrenemedi gitti bizim ahali… Her sene aynı terane; bu Beşiktaş'tan bir cacık olmaz!..
İşin ilginç tarafı başlangıçta gerçek potansiyeli göremedikleri için ligin sonunda alınan her dereceyi de başarı kabul edip "Bu kadroyla bu kadar" demeyi de ihmal etmezler. Hiç değişmediler 50 senedir.
Her neyse biz onları kendileriyle baş başa bırakıp kendi öngörülerimizi paylaşalım… Madde bir; Beşiktaş kadro anlamında bir sorun yaşamaz ve bu kadro yine yarışın içinde kalır… Madde iki; asıl sorun Bilic'in geçen sezon yaptığı yanlışlara devam edip etmeyeceğidir. Elindeki kadroyu, arkadakileri küstürmeden kullanan bir Bilic ile ise Beşiktaş zirvenin ortağı olur.
Madde üç; Biliç ısrarla oynatır ve etrafına da al-ver yapabileceği doğru oyuncuları koyarsa Kerim Frei sezonun en çok konuşulan ismi olur. Wigan karşısında ilk yarıda 4-2-3-1 düzenini deneyen Bilic, Pektemek'i tek forvet oynattı.
Bilic, ikinci yarıda Cenk Tosun ve Ömer öne çekip 4-4-2'ye döndü.
Bu düzen Beşiktaş'a daha uygun gibi göründü. Forvetin biri Pektemek olur yanına kim gelse olur!
Uzatmayalım, performansa değil potansiyele göre konuşacaksak; Franco, İsmail, Motta, Veli, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun, Demba Ba Beşiktaş'ta çıtayı yükseltecek oyunculardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor