17 Haziran 2014 | Salı

Testi kırılmadan

Bir yandan transfer çalışmalarındaki aksamalar, diğer yandan geçen sezon yaşanan teknik adam hataları ve takım içindeki disiplin sorunları, Beşiktaş taraftarının kafasını fena halde karıştırıyor. Derdimiz asla algı tetikçiliği değil, aksine herkesi görünen köyü "gözden geçirmeye" davet etmektir.
Beşiktaş geçen sezon hakem kıyımına uğradı bu doğru ama teknik adam yanlışlarıyla ve eldeki kadronun yanlış kullanımıyla da 8-10 puan kaybetti, bu net. Fernandes'e verilen tavizler, oyuncuların saha dışındaki disiplinsiz tavırları taraftarın gözünde yönetimi, Bilic'i ve Özen'i tartışılır hale getirmiştir.
Bilic geçen sezon kafasına bir 11 yazmış, zorunlu haller dışında ikinci bir kişiyi dahil etmemek için duvar örmüştü. Mümkün olduğunca bu 11'in saha içinde yerlerini değiştirerek durumu idare etmeye çalışan Bilic'in bu yanlışı arkadaki oyuncuları umutsuz hale düşürürken, takım için rekabeti de bitirdi.

Üzerine düşünler
Bu manzaraya Önder Özen'in ilk yılında yaşadığı acemilikleri ve stada yoğunlaşan yönetimin doğru zaman da doğru hamleleri yapamamasını da eklediğimizde Beşiktaş'ı geçen sezon asıl amacından uzaklaştıran sebeplerin bir bölümünü özetlemiş oluruz.
İşin kötü tarafı bu manzara yeni sezon öncesi taraftarı büyük bir umutsuzluğa düşürmektedir.
Henüz umut verici bir transferin yapılmamış olması Beşiktaşlılar'ı derinden üzmektedir.
Bugün 16 Haziran, yani yeni sezona daha iki ay var ve şimdiden çok önemli bir uyarı yapmayı görev kabul ediyorum..
Bu görüntü aynen devam eder, yeni sezonda aynı tas aynı hamam olursa; Bilic ve Özen kesin ama yönetim de büyük ihtimalle büyük sıkıntılar yaşayacaktır.
Testi kırılmadan, yılların tecrübesiyle yol göstermek hem bir gazeteci olarak görevimiz, hem de bir Beşiktaşlı olarak boyun borcumuzdur. İsteyen üzerine alır, derinlemesine düşünür, yapılması gerekenleri yapar, istemeyen ıska geçer. Herkesin kendi bileceği iş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor