08 Haziran 2014 | Pazar

Pektemek!

Beşiktaş yönetimi Diego Ribas konusunda yaşanan sıkıntının ardından transferde ser verip sır vermemeye dikkat ediyor. Üç yabancı, iki yerli alınacağı ifade ediliyor. Bir anlamda doğru bir strateji uyguladıklarını söyleyebiliriz, çünkü bu şekilde menajerlerin ortalığı kızıştırmasının önüne geçmiş oluyorlar.
Onlar gizlemeye çalışacak, biz ortaya çıkarmak için çaba harcayacağız, işimiz bu.
Evet strateji doğru diyebiliriz, Almeida'nın gönderilmesi, Gökhan Töre konusunda "Kimseyle rekabete girmeye niyetimiz yok!" tavrının takınılması da mantıklı. Olcay, Oğuzhan ve Necip'in sözleşme yenilemiş olmaları da olumlu adımlar.
Mustafa Pektemek konusunda Fenerbahçe'nin devreye girmiş olması ve yönetimin bu konuda sessiz kalması ise ciddi bir hata gibi görünüyor.

Elini çabuk tutmalı

Pektemek bu ülkenin en iyi yerli golcüsüdür, hiç tartışmasız.
Aykut Kocaman da çok istemişti onu, Ersun hocanın da istemesi normal. Mustafa'nın sıkıntısı üç sezondur yaşadığı ağır sakatlıklar. Bu "nazardan" kurtulması halinde Mustafa gerçek performansına ulaşır ve leblebi çekirdek gibi gol atar.
Yani!.. Yanisi şu; Pektemek gol demek ve bunu unutmamak, elden kaçırmamak gerek.
Öte yandan taraftar sabırsız ve mutlaka yeni isimlerin alınmasını ve bunun bir an önce yapılmasını istiyor. O nedenle yönetim elini çabuk tutmalı ve camianın moralini yükseltecek imzaları bir an önce attırmalıdır.
Eskiler, bir gram et bir ayıp örter derler; biz buna futbolda bir iyi transfer bin derde deva olur diyoruz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor