12 Nisan 2014 | Cumartesi

Kartal'a Şahan!

Beşiktaş önde ve korner direğinin dibinde zaman geçirme niyetlerinde. İki kez Gökhan'a, bir kez Jones'a net fauller yapıldı, Çağatay Şahan oralı olmalı. Jones'a yapılan faulün dönüşü gol oldu.
İlk yarıda her faulde Konyalı oyunculara nasihat çekme bahanesiyle oyunu soğutan Şahan, Beşiktaş öne geçince "oyunu ısıtmayı" tercih etti. Net faulleri es geçti. Herkese kuzu olan Çağatay kardeşim Kartal'ı görünce Şahan yani Şahin olduğunu hatırladı! Çağatay Şahan genç yaşında kapmış işi! Oyunu soğutan kaleciyi seyret, kartlık pozisyonları uyarıyla geçir ve işi bağla.
Şu olay bile Beşiktaşlı görünmemek için Beşiktaş'ı yakan hakemleri siyah-beyazlı takımın maçlarına veren MHK'nın artık bir dakika bile durmaması gerektiğinin net kanıtıdır...

Hakemi de yenmeli
Hakem kötü de Beşiktaş iyi mi? Böylesine önemli bir maçta öne geçen takım bu kadar geriye yaslanır mı? İşte dün gecenin püf noktası burası. Konya risk alıp üçlü savunmaya dönmüş, Beşiktaş'ın yapması gereken tek şey bundan faydalanmak ama yapamıyorlar. İsmail, Jones, Gökhan Töre, Atiba etkiliydiler. Gecenin adamı ise Beşiktaş'tan Tolga ve Konya'dan İtandje idi. İkisi de kritik kurtarışlar yaptılar.
Özellikle Tolga tek kelimeyle muhteşemdi. Gekas'ın pozisyonlarındaki kurtarışları şapka çıkarılacak cinstendi.
Maçın başında ortada üç puan vardı ikisini kaleciler birer birer paylaştılar geri kalan bir puan Beşiktaş'ın rakibi G.Saray ile Konya'nın rakiplerine gitti.

DİKKAT!: Her hangi bir büyük takımın kazanması için rakibini yenmesi yeter, Beşiktaş ise rakiple birlikte hakemi de yenmek zorunda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor