24 Mart 2014 | Pazartesi

Mancini ne yapardı

Sakatlık ve cezalar derken Bilic zorunlu rotasyon yapıyor ve Kartal ligin başındaki havasını buluyor. Hep söylediğimiz tam da buydu. İskelete dokunma ama arkadaki Pektemek, Franco, Holosko, Kerim gibi oyuncuları da kullan.
İşte Franco formayı aldı vermiyor, peki Escude'yi arayan var mı? Yok! Mustafa Pektemek ona keza... Bekleye bekleye oynamayı unuttu ama biz şunu söylemekten hiç vazgeçmedik; o, bu ligin en iyi yerli golcüsüdür. Şimdi yineliyorum; öz güvenli bir Pektemek her şartta gol demek!
Kafaya yükselişi, adeta havada durup, belden darbeli kafayla topu tavana çakması sıradan bir golcünün yapabileceği bir şey değil. Ayrıca yüksek karakterli.
Kafası patladı, şerbet gibi kan aktı, dört forma değiştirdi, yetmedi yüzüne bir top geldi. Deyim yerindeyse kanının son damlasına kadar çıkmadı oyundan!
Çıkar mı, öyle zor bulmuş ki formayı! Helâl olsun.

V.Atiba varsa rahatla

Beşiktaş orta sahasında V.Atiba varsa arkana yaslanıp maçı rahat izleyebilirsin. Veli ciğer değil körük taşıyor sanki, Atiba aynı şekilde.
Rakibe nefes aldırmıyorlar.
İkisi de dün her zamankinden fazlasını yapıp birer de şık gol attılar.
Bundan iyisi Şam'da kayısı.
Dikkatimi çeken bir başka konu ise Beşiktaş'taki oyuncu değişikliğiydi!
Ersan çıkıp Jones girince Necip stopere, Atiba sağ beke geçerken Jones ön liberoda görev aldı. Eğer Bilic, Mancini gibi işi kağıda dökme şovuna kalkışsa ortaya çapraz bulmaca gibi bir şey çıkardı! Beşiktaş yarışa devam ediyor. Pes etmeye de pek niyeti yok gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor