Sinan Vardar

Sinan Vardar

06 Şubat 2017 | Pazartesi

Hakem rezaleti

Fenerbahçe maça gergin başladı.
Sarı-lacivertli takım oyuncuları ilk dakikalarda Lens ve Van Persie özellikle ortamı germek için ellerinden geleni yaptı. Doğrusu maçın ilk dakikaları ringe çıkmış boksörlerin mücadelesi gibiydi.

Oğuzhan kaptan olamaz!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat galiba beraberlikle tur atlayacağını zannediyordu veya bu maçın rövanşı olacağını... 7 kişi savunma anlayışıyla sahaya dizilen Fenerbahçe'yi hiç bu kadar aciz görmemiştim.
Ah Van Persie! Sen ne hale gelmişsin öyle! Seni Arsenal'de ve Manchester United'ta attığın gollerle tanırdık. Seyirciye dil çıkarmana ne demeli! Tamam adam attırdın ardından da golü attın ama senin gibi kariyere yakıştı mı yaptığın hareketler? Değer miydi hiç!
Tabii burada Beşiktaşlı futbolculara bilhassa da Oğuzhan'a bir şeyler söylemek gerek. Advocaat sahada gerginlik yaratmak isterken sen neden bu kadar gaza geldin? Beşiktaş kaptanı böyle davranır mı? Oğuzhan oynadığı futbol ve davranışlarıyla bu takımın kaptanı olamaz. Bu takımın kaptanı Atiba'dır.
Tabii bu arada Tosic nerede kaldı senin profesyonelliğin!

Rezalet yönetim!
İkinci 45 dakikada Şenol Güneş, Siyah- Beyazlı takımın 10 kişi kalması nedeniyle Talisca-Mitrovic değişikliğine gitti. Beşiktaş öncelikle golü yememeyi düşündü ama önünde Ali Palabıyık engeli vardı. Palabıyık derbide kısa sürede kontrolü kaybetti. Zaten beklenen oydu, hiç ama hiç şaşırmadım! Fenerbahçe'nin attığı gol öncesi Cenk Tosun'a yaptığı faulü vermedi. Van Persie'nin attığı gol de ofsayt kokuyordu.
Hele hele Beşiktaş adına vermediği penaltı var ki gerçekten büyük rezalet!
Kartal'ın dünkü maçı kaybetmesi siyah- beyazlı takım için çok büyük kayıp değil çünkü Beşiktaş, ligde Fenerbahçe'den tam 9 puan önde.
Dün hakem kararlarının damga vurduğu bir derbiyi kaybetttiği için Beşiktaş'ı eleştirmek biraz haksızlık olur.
Özetle hakem Ali Palabıyık kendisine verilen görevi yerine getirdi ve Fenerbahçe'nin kupada tutunmasını sağladı. Gerçekten çok iyi bir iş yaptı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor