Sinan Vardar

Sinan Vardar

11 Eylül 2016 | Pazar

Beşiktaş fırtınası

İlk 30 dakikada Beşiktaş iki farklı üstünlüğü sağladığında gözüm yedek kulübesine takıldı. Kulübede maçı keyifle izleyen isimler; Oğuzhan, Adriano ve Aboubakar'dı. Şenol Güneş tarafından çok doğru bir kararla kadroya alınmayan Atiba ve Quaresma da bacak bacak üstüne atmış gollerin keyfini çıkarıyordu. Saydığım isimlere dikkat edilirse Beşiktaş'ın gerçekten bu sezon akıllara zarar bir kadrosu var. Kendine değer katmaya devam eden Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu da keyiflere keyif katıyor. Tabii sadece bunlar değil Beşiktaşlı taraftarların neşesini yerine getiren...
Kalede Fabri faktörünü es geçmeyelim.
İkinci golde onun akıl dolu asisti var!

ŞENOL GÜNEŞ FARKI
Bu büyük başarıda en büyük alkışı Şenol Güneş hak ediyor. Güneş, her futbolcusuyla ayrı ayrı özenle ilgileniyor ve onları kazanıyor. Dün Ömer hamlesiyle hem Ömer'i kazandı hem de takıma inanılmaz bir golcüyü monte etti.
Beşiktaş'ın bundan böyle artı bir forvete ihtiyacı yok. Güneş, iki hafta önce G.Saray'a kök söktüren Karabükspor önünde 4-4-2 taktiğiyle hücum ederek çok doğru bir taktik kararına imza attı. Usta teknik adam, Gökhan İnler gibi değeri taraftarın huzuruna sundu. İnler ve Atiba bu sezon değişe değişe çok büyük bir performans ortaya koyarlar.
İkinci yarının hemen başında Karabük'ün Traore ile bulduğu gol sonrası Beşiktaş için sıkıntılı dakikalar başladı.
Sıkıntı geçen sezondaki gibi yine savunmadaydı.
Tosic, Marcelo, Tolgay gününde değildi. Savunmadaki sıkıntı mutlaka aşılmalı.
Sezonun daha başı ama iddia ediyorum;
Beşiktaş bu sezon ligde yüzde 99 şampiyonluğa ulaşır ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılar elde edebilir.
Yeter ki savunma biraz düzelsin!
Biraz düzelse yeter de artar bile!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor