Sinan Vardar

Sinan Vardar

02 Haziran 2016 | Perşembe

Büyük başarılara odaklanmalı

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta taraftarlar bugünlerin keyfini çıkarıyor. Güzel ülkemin dört bir yanı Beşiktaş bayraklarıyla donatıldı.
Kara Kartal'a gönül verenler bugünlerde oldukça gururlu... İşin bir diğer ilginç tarafı Beşiktaş güçlenirken ezeli rakipler de kötü yönetilmeleri nedeniyle zor durumdalar.
Tabii bugünleri çok iyi değerlendirmek gerekir.
Ancak üzülerek görüyorum ki, şampiyonluğun ardından Beşiktaş başkanı ve bazı yöneticilerin tavırları oldukça değişti.
Olağan Genel Kurul'da genç bir Beşiktaşlı, başkan ve yöneticilerin şiddetine maruz kaldı. Olayın detayına girmek istemiyorum; sonuç şu; Beşiktaş'a yakışmadı. Beşiktaş şu anda zirvede ama büyük sorunlar kapımızı çalabilir.
Kulübün borcu 1 milyar 300 bin TL'yi aşması ciddi endişe yaratıyor. Beşiktaş'ı yönetenler rakipsiz oldukları kongrede herkesi kucaklaması gerekirken, küçük bir eleştiriye bile tahammülleri olmaması çok şaşırtıcı ve büyük ayıp...

Ne gerek var bunlara!
Başkanın camiayı birlik olmaya çağırması gerekirken Divan Kurulu başkanlığı için taraf oluyor ve aday gösterdiği kişi seçimi kaybediyor. Şampiyonluk maçının oynandığı gün yapılan kongrede 450 kişi boş oy kullanarak, birçok üye de kongreye gelmeyerek aslında Beşiktaş'ı yönetenlere çok ciddi bir uyarı verdi.
Bir büyükleri olarak; Beşiktaş yönetiminin bu uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederim. Yönetim artık kısır çekişmeleri, bindirilmiş kıtalarla oldubittileri bir kenara bırakıp büyük başarılara odaklanmalı.

Milli Takım'ın süper gençleri
A Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek. Son oynanan Karadağ maçında genç futbolculara hayran kaldım. Emre Mor gerçek bir yıldız olma yolunda. Usta teknik adam Fatih Terim; büyük cesaret örneği gösterip Ahmet Çalık, Yunus Mallı, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup gibi gençleri takıma müthiş bir şekilde monte etti. Yıllardır söylüyorum; bizim gençlerimiz dünyanın en yetenekli futbolcuları. Yeter ki onlara güvenelim. Futbol emeklisi oyunculara milyon dolarları havaya saçan kulüp yöneticileri sözüm size; artık bu ülkenin süper yetenekli gençlerine forma verin ki futbolumuz çağ atlasın.

Efsaneye veda ettik
Geçtiğimiz gün çok sevgili dostum Mete Bozkurt hayata veda etti. Yıllarca Beşiktaş kalesini başarıyla koruyan Mete çok iyi bir profesyonel ve çok iyi bir insandı. Futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş camiasına büyük hizmetleri olmuştu. Futbolcu fabrikası BEFAM'da müthiş yeteneklerin Beşiktaş'a kazandırılmasında o büyük rol oynuyordu. İnanın bu satırları yüreğim sızlayarak yazıyorum.
Onu çok özleyeceğiz, Allah gani gani rahmet eylesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor