Sinan Vardar

Sinan Vardar

15 Aralık 2015 | Salı

Beşiktaş ezdi geçti

Dün akşam uzun yıllardan bu yana izlemediğimiz bir derbiye tanık olduk.
Dün Beşiktaş tarihi fırsatı kaçırırken Galatasaraylılar maçtan sonra 2-1'lik yenilgiye sevinmişler midir, üzülmüşler midir bilemedim.
Öncelikle Beşiktaş'ın hakkını verelim.
Beşiktaş'ın karşısında sanki ezeli rakibi yoktu. Siyah-Beyazlı takım özellikle ilk devrede öyle goller kaçırdı ki tarihi fark kaçtı.

Beşiktaş-Muslera derbisi
Koca derbi Beşiktaş ile Galatasaray kalecisi Muslera arasında geçti.
Uruguaylı kalesinde devleşerek Beşiktaş yönetimine de "Yapacaksanız benim gibi bir kaleci transfer edin" mesajı gönderdi.
Maçı hiç izlemeyenlere anlatmak zor; Galatasaray atak yapmadan 1-0 öne geçti. Gomez bu gole 2 dakika sonra yanıt verirken Muslera da Beşiktaş karşısında pes ediyordu.

İsmail yıldızlaştı
Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş de tam zamanında yaptığı olumlu değişikliklerle derbiye damgasını vurdu.
Siyah-beyazlı takımda dün işini yapmayan futbolcu yoktu. Galatasaray'ın attığı golde Günay hatalıydı ama onun da bu hatasını maç eksikliğine bağlamak gerekir. Sahaya kaptan olarak çıkan Ersan'ın gollerden sonra Günay'a koşması anlamlıydı. İsmail Köybaşı başarılı performasıyla yine beni haklı çıkardı. İsmail EURO 2016'da Milli Takımımızın yıldızı olursa hiç şaşırmam.
Beşiktaş, son yılların en kötü Galatasaray'ı karşısında kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu takıma stoper ve kaleci takviyesi yapılacağını düşünürsek umutlarımız daha artıyor.
Bunun yanısıra iki derbide atılan 5 gol ve kazanılan 6 puanı dikkate almalıyız.
Tebrikler Beşiktaş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor