Sinan Vardar

Sinan Vardar

10 Eylül 2015 | Perşembe

Bu fırsat kaçmamalı

Maalesef ardı ardına aldığımız şehit haberleri hepimizi derin bir şekilde yaralıyor.
Genç yüreklerimizin hayatlarını kaybetmesine ne yazsak boş! İçimiz yanıyor. Yazıma başlarken; bir kez daha haykırıyorum; Şehitler ölmez, vatan bölünmez!

Beşiktaş önemli virajda
Beşiktaş'ın önünde gelecek 3 haftada çok önemli bir viraj var. Kara Kartal, pazar günü oynayacağı Başakşehir maçı sonrası hafta içinde Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Ardından Süper Lig'de Gençlerbirliği ve Fenerbahçe derbisi.
Bayramdan hemen sonra da Avrupa arenasında Sporting Lizbon deplasmanı...
Gerçekten bu maçlar nefes kesecek gibi...
Beşiktaş'ın ardı ardına oynayacağı bu maçlar çok çok önemli. Bu maçlardan alınacak güzel sonuçlar Kara Kartal'a büyük moral verir.
Trabzonspor maçında yaşadığı şanssızlığı bir kenara koyarsak Beşiktaş Süper Lig'in en formda ekibi... Siyah-Beyazlı takım, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sıkıntılı başladığı sezonun ilk haftalarını iyi değerlendirmeli.
Hele hele Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ın alacağı bir zafer hem camiayı şampiyonluk havasına sokar hem de son yıllarda derbi maçlardaki alınan başarısız sonuçları bir kenara iter.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in fikstürü futbolcuların önüne koyduğunu ve sürekli uyarılarda bulunduğunu tahmin ediyorum.
Eminim ki, Güneş bu zorlu süreci iyi değerlendirip, Fenerbahçe galibiyetiyle bambaşka bir hava yakalamak için planlar yapıyor.

Haydi Milli Takım
Milli Takımımız beklenen patlamayı sonunda Hollanda karşısında yaptı.
Bu takım hepimizin... Ve artık bu ülke gençlerinin kendilerini gösterme zamanı geldi de geçiyor. Oğuzhan Özyakup formda olduğu zaman neler yapabileceğini gösterdi.
Arda Turan olgunlaşan futboluyla Hollanda karşısında tam bir kaptan gibi oynadı.
Caner uzun süreden bu yana ilk defa bu kadar etkiliydi.
Milli takımımızın Letonya gibi ekipler karşısında puanlar kaybetmesi bu kadar fazla yıldız oyuncuncunun olduğu bir takıma yakışmıyor.
Ben Türk gençlerine her zaman güvenmiş biriyim. Bizim kadro kalitemizin eksiği yok fazlası var. Yeterki saha içinde iyi organize olalım.

Büyük görevler düşüyor
Şimdi kısır kavganın zamanı değil..
Bir olma, el ele, yürek yüreğe verme zamanıdır. Unutmamak gerekir; Milli Takım hepimizin. Bakın Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu barıştı; ne kadar güzel oldu değil mi!
Ülke olarak zor günler yaşarken Milli formamızı temsil eden futbolculara çok daha büyük görevler düşüyor.
Volkan Demirel olayına da artık perde çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi zaferler zamanı...
Sıra Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'da...
Hepimiz Milli Takım'a destek vermeliyiz.
Bugün her günden fazla
Ay-Yıldız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor