Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Ocak 2015 | Cuma

Bombalar patladı

Beşiktaş'ta transfer bombaları ardı ardına patladı. Önce Milosevic, ardından Opare, siyah-
Beyazlı takımın yeni futbolcuları oldu. Tolgay Arslan'ın da yolda olduğu belirtiliyor.
Beşiktaş yönetimi büyük maddi sıkıntılara rağmen elini cebine attı.
Milosevic 23, Opare 24, gelmesi muhtemel Tolga Arslan da 25 yaşında.
Ara transfer her zaman risktir ama Beşiktaş doğru zamanda, genç isimlerle kadrosunu güçlendirdi.
Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, hem bu sezona hem de geleceğin kadrosunu yapılandırmak için müthiş bir hamle yaptı. Umarım yeni transferler Beşiktaş'a hayırlı uğurlu olur.

Alkışlama zamanı

Süper Lig'e verilen devre arasında karşılaştığım futbolseverler bana çoğunlukla kimin şampiyon olacağını sordular. Futbol gibi bir oyun için kahinlik yapmak zor ama ben Beşiktaş'ı şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görüyorum. Üç büyükler arasında geçecek yarışta; Beşiktaş'ın en büyük avantajı; dinamizmi, takım oyunu ve başarıya aç kadrosu. Bu yarışta F.Bahçe ve G.Saray'a göre en büyük dezavantajı tecrübesi. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Bilic'in bu sorunu aşmak için uzun zamandır çalışmalar yaptığını biliyorum. Umarım artık kaybedenin kazananı alkışladığı keyifli bir yarış izleriz.

Ülker de gitti
Türk futbolundaki çöküşü yıllardan bu yana haykırıyorum. Ancak maalesef bu kötü gidiş için hiçbir şey yapılmadı. Turkcell, Vestel gibi devlerin ardından Ülker de Türk futbolunun sponsorluğundan çekilme kararı verdi. Ülker, her yıl spora 60 milyon lira kaynak ayırıyordu.
Bence Murat Bey'in futboldan çekilirken yayınladığı mektup çok iyi analiz edilmeli. Ülker gibi sponsorların yeniden futbola kazandırılması için çalışmalara başlanmalı. Çünkü yarın çok geç olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor