Sinan Vardar

Sinan Vardar

29 Aralık 2014 | Pazartesi

Kazanan haklıdır

Öncelikle Konyaspor'u tebrik etmek istiyorum. Türkiye standartlarının üzerinde bir tempoda oynadılar. Beşiktaş'a karşı 2 veya 3 pozisyon verdiler 2 gol yediler. Beşiktaş dün kötü günündeydi. Belli ki akıllar gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisindeydi. Şampiyonluk yarışında kötü gününde kazanmak da önemli bir avantaj. Siyah-beyazlı takım bu zorlu mücadeleden 3 puanı çıkarmayı bildi. Siyah-beyazlı takımın bu kadar mahkum oynaması şık olmadı belki ama ama lider Beşiktaş; son 7 maçını kazanıyor, son 8 deplasmanda ise 7. galibiyetini aldı. Bu önemli bir istatistiktir.
Elbette alkışlar Beşiktaş'a.

Olmadı Atiba...
Kara Kartal 2-0'da daha sakin olmalıydı.
Ancak fiziksel yorgunluk ve hakem Halis Özkahya'nın da kötü performansı da eklenince sinirler gerildi.
Beşiktaş için biten maç penaltıyla birlikte yeniden başladı.
Atiba'nın gördüğü kırmızı kart ise tamamen amatörceydi. Atiba, Asteras maçında da aynı hatayı yapıp Tottenham karşılaşmasında takımını 10 kişi bırakmıştı. Dünkü kırmızı Atiba'nın futbol ayıbıydı. Atiba ikinci sarı kartı istedi ve gördü. Belki de hafta içinde Beşiktaş'ın A.Demirspor'la oynaması gereken kupa maçının ertelendiğini bilmiyordu.

Yapma Bilic!
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic bu sezon şapka çıkarılacak bir başarıya imza atıyor. Ancak Bilic zaman zaman yaptığı tercih hatalarıyla beni çok şaşırtıyor. Sarı kart sınırındaki Demba Ba'yı çok uzun süre sahada tuttu. Bu büyük bir reskti. Formsuz Ersan'a forma verirken son haftaların flaş ismi u Atınç'ı yedek oturtması beni hayal kırıklığına uğrattı. Atınç bir pırlanta. Sayın Bilic lütfen Atınç'a yazık etmesin.
Beşiktaş bir deplasmandan daha üç puanla dönüyor. Şimdi hedefte Galatasaray derbisi var. Beşiktaş ezeli rakibini de yenerse varmayın Beşiktaşlıların keyfine.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor