Sinan Vardar

Sinan Vardar

07 Kasım 2014 | Cuma

Töre ve İsmail

Kartal, Partizan'ı yendi ve Avrupa macerasında büyük bir avantajı cebine koydu.
Beşiktaş, rakibini 3 hafta önce deplasmanda sürklase etmesine rağmen Bilic, Veli ve Atiba tampon bölgesiyle rakibinin karşısına çıktı. Kartal koca bir ilk yarıyı boşa geçirdi. Beşiktaş'ın daha üretken olacağını düşünenler yanılmıştı.
Atılacak bir gol her şeyi tozpembe yapacaktı ancak bu gol için tam 57 dakika beklendi.
Mücadelenin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte sahada Gökhan Töre sahneye çıktı. Töre takımına önce penaltı kazandırdı, ardından da Demba Ba'ya nefis gol pası verdi. Töre, Beşiktaş'ın hücum gücündeki en büyük silahı olduğunu gösterdi.
Demba Ba ise attığı gollerde klasını konuşturdu. Sağ kanadı teslim alan İsmail Köybaşı attığı uzun ve nefis paslarla Beşiktaş'ın oyun şablonuna zenginlik kazandırdı. İsmail, takım için büyük kazanç olduğunu gösterdi.

Ah şu savunma!

Maçın son anlarında ise Beşiktaşlı taraftarların sık sık karşılaştığı bir klasik yaşandı. Savunma hatasından yenilen golün ardından Kartal'ın oyunu kendi yarı sahasında kabullenmesi sıkıntıya neden oldu. Beşiktaş savunması Partizan'ın cılız ataklarında zaman zaman duruş hataları yaptı.
Burada orta sahanın da oyundan düşmesi de dikkat çekiciydi.
Maçın son anında Partizan'ın kazandığı frikik vuruşunda önce Cenk'in muhteşem kurtarışı, ardından direkte patlayan şut Beşiktaşlılara derin bir nefes aldırdı. Bu galibiyetle Beşiktaş, Süper Lig'de alınan üst üstte 2 yenilginin ardından yeni birbaşlangıç yaptı.
Ancak Bilic artık bu basit savunma hatalarına bir çare bulmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor