Sinan Vardar

Sinan Vardar

24 Ekim 2014 | Cuma

Beşiktaş resitali

Beşiktaş, Partizan karşısında müthiş öz güvenle oynadı. Belli ki çok abartılan Partizan'ın taraftar baskısı Beşiktaşlı futbolcuları etkilememişti.
Siyah-beyazlı takım sanki İngiliz Premier Lig zirvesinde oynayan bir ekip görüntüsünde "3 puanı alıp gideyim" havasındaydı.
İlk devrede Beşiktaş baskısından bunalan Partizan savunmada çakılı kalırken Veli'nin müthiş füzesi Kartal'ı rahatlatıyordu.
Beşiktaşlı futbolcular tek paslarla, direkt kaleye giden hamlelerle futbolun güzelliklerini sahaya sundular.
Maçın ilk 45 dakikasında Beşiktaş 4-5 farkı yakalayabilirdi ama olmadı. İlk yarının son dakikasında ve ikinci yarının hemen başında gelen gollerle Beşiktaş klasını gösterdi. Gökhan Töre ve Oğuzhan maça ağırlıklarını koyan isimdi. Özellikle Töre orkestra şefi gibiydi.

Bilic'e 10 puan
Beşiktaş,rakibine takım halinde müthiş bir futbol dersi verdi. Demba Ba'nın takımdaki uyumu, Olcay'ın bitmez tükenmez enerjisi göze çarpan özellikteydi. Bilic 4-0'dan sonra Gökhan Töre, Demba Ba ve Oğuzhan'ı oyundan alarak 10 puanlık bir hareket yaptı.
Zafer kazanılmıştı, saha ağırdı ve bundan sonraki haftalar düşünülmeliydi.
Sonuç mükemmeldi ve arkası gelmeliydi.
Bilic geleceği düşünmeliydi.

Sükseli galibiyet
Beşiktaş, dünkü zaferiyle önce Milli Takım ardından Galatasaray'ın yaşadığı hezimetlerle sarsılan Türk Futbol'unun ilacı oldu. Kara Kartal bu farklı galibiyetin sinyalini Tottenham maçında vermişti. Partizan, Tottenham kadar şanslı değildi.
Beşiktaş bu sükseli galibiyetle Avrupa Ligi'nde "ben de varım" dedi.
Siyah-beyazlı takım bu performansına devam ederse değmesin kimse Beşiktaşlıların keyfine!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor