Sinan Vardar

Sinan Vardar

25 Eylül 2014 | Perşembe

Tarihi fırsat

Beşiktaş ligin en zor deplasmanlarından biri olan Bursa'dan üç puanla döndü. Siyah-beyazlı takım bu aldığı önemli galibiyetle, yarıştaki iddiasını gösterdi. Beşiktaş bu sezon Çaykur Rizespor maçı haricinde tüm maçlarda göze hoş gelen bir futbol ortaya koydu.
İngiliz devi Arsenal bile Beşiktaş'ın gücüne saygı gösterdi. Kara Kartal için bu sezon güzel başladı, umarım böyle de devam eder.

BU NEYİN PROTESTOSU?
Ancak Bursa dönüşü İstanbul'da taraftarlar ile yöneticiler arasında çıkan tartışmaya anlam veremedim. Gecenen saat 03.00'ünde bu neyin protestodur anlayamadım! Ancak küçük bir azınlığın çıkardığı olayları Beşiktaş taraftarına mal etmek de, son derece yanlış. Hep söylüyorum; yönetim, taraftar ve "Beşiktaşlıyım" diyen herkes artık kenetlenmeli.
Beşiktaş'ın taraftar liderleri artık bir araya gelip takıma tam destek vermeliler.
Bu münferit olay büyütülmemeli.
Camiada birlik-beraberlik günü bugündür. Taraftar maalesef bu sezon maçlara ilgi göstermiyor. Bundan sonra tribünler dolmalı, Kartal artık sadece hedefe odaklanmalı.

BÖYLE FIRSAT KAÇIRILMAZ

Açık ve net; böyle bir fırsat kolay kolay gelmez. Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyi takımı görüntüsünde ve ezeli rakipleri çok büyük sarsıntılar yaşanıyor. Fenerbahçe daha sezon başlamadan teknik direktör krizi yaşadı.
Futbolcuları hemen hemen her maçta birbirleriyle kavga ediyor.
Galatasaray'da bugünlerde başkan ve yönetim krizi var. Beşiktaş bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeli. Teknik direktör Bilic ve futbolcular artık başarıya odaklanmalı.

ATINÇ, ÜMİT VE FURKAN

Gençlere her zaman güvenen biri olarak, son oynanan Bursaspor maçında Atınç Nukan'la gurur duydum.
Atınç son dakikalarda görev almasına rağmen Bursaspor'un 4 önemli atağını başarıyla kesti. 13 yaşından bu yana tanıdığım bu genç yeteneğin artık takımın değişmezi olacağına can-ı gönülden inanıyorum.
Atınç'a şans veren teknik direktör Slaven Bilic'i cesaretinden dolayı tebrik ederim. Sağ kanatta Ümit Karaal, forvette de Furkan Yaman da artık takıma monte edilmeli.
Altyapıdan çıkan bu gençlerin forma giymesiyle Beşiktaş ilerleyen dönemde ekonomik yönden de büyük rahatlama yaşayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor