Sinan Vardar

Sinan Vardar

03 Temmuz 2014 | Perşembe

Sürpriz mi, ASLA!

Diyeceksiniz, bu yaşlı adam bu günlerde neler yapıyor? Biliyorsunuz; 13 Mayıs 2013 tarihinde sonsuza kadar unutulmayacak kara bir gün yaşandı. 'SOMA'mız büyük bir facia ile sarsıldı. Bu vahim olay tüm ülke insanımızı derinden etkiledi. Faciada sevdiklerini kaybedenlerin gözyaşlarına eşlik ettik. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına da sabırlar temenni ediyorum.
Facianın hemen ardından, çok değer verdiğim dostum teknik direktör Necat Gürpınar ile "Soma'mıza ne yapabiliriz?" diye düşündüğümüz anda; Necat hocanın hatırlatmasıyla "Bu sezon yarı finalde 3. Lig'e çıkma şansını kaybeden Somaspor'u bir üst lige çıkarabilir miyiz?" diye düşündük.
Yaptığımız girişimler sonucunda bunun mümkün olmadığını gördük. Bir spor adamı olarak, "Soma ilçemize spor ile bağlantılı neler yapabiliriz?" diye çeşitli işadamları ve firmalar ile temasa geçerek çalışmalara başladık.

Neden Soma?
Özellikle bir konuya vurgu yapmak istiyorum.
Soma ilçemizde yaşayan o insanlar ile buluştuğum ilk saniyelerde, bu kente katkıda bulunmaya karar verdim.
Somaspor Başkanlığı, kısa sürede bana teslim edildi.
Bu, benim için sürpriz olmadı.
O temiz halk ile birlikte çok işler başaracağımıza inanıyorum.
Soma, Türkiye'de konuşulacak güzide ilçemiz olacak.
Soma'nın kaderini değiştirmek için kollarımızı sıvayacağız. Bundan böyle artık yalnızca emekliliğini düşünen bir insan olarak değil, Soma'ya yapılacak hizmetlerle anılmak isteyen biri olarak hatırlanmak istiyorum.

Bekle bizi Süper Lig

Herkes şunu bilsin ki; bu yolculukta Somaspor'da göreve başlayan ve yalnızca ülkemizde değil uluslararası futbol alanında görev yapmış çok tecrübeli teknik direktör olan Necat Gürpınar hocamız ile birlikte uzun bir yola koyulduk.
Herkesin bilmesini istiyorum; Somaspor'un bundan sonraki hedefi artık Süper Lig'dir!
Bu başarı sürpriz olur mu?
Bu yaşlı kurt söylüyorsa; asla sürpriz olmaz. Lütfen herkes bu sözlerimi bir kenara not etsin.
Sevgili okurlar; ben Soma halkına hizmet vermeye geldiğim için başkan oldum. Soma halkıyla birlikte çok işler başaracağız, Soma'mıza yakışan da budur!
Yeni seçilen yönetimimizde yer alan tüm arkadaşlara verdikleri katkı ve desteklerden dolayı, teşekkürü borç biliyorum. Bu kapsamda her kesimden olumlu destekler aldık. Özellikle Soma halkına, Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Hüseyin Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş'a, Soma Kaymakamı Sayın Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan Ergene'ye verdikleri müthiş destekten dolayı teşekkürlerimi sunarım..
Bekle bizi Süper Lig; Somaspor geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor