25 Eylül 2016 | Pazar

İki farklı Cim-Bom

Vodafone Arena'da dün gece çok güzel bir derbi karşılaşması izledik. Galatasaray müthiş bir ilk yarı çıkardı.
Bazıları bunun sebebinin "Teknik direktör Şenol Güneş'in sahaya sürdüğü onbir" olduğunu sölyecektir. Ama ben buna katılmıyorum. Galatasaray ikinci yarıda karşısında farkı daha da açabileceği bir Beşiktaş buldu ama maçı garanti gören, 2-0'lık skorun rehavetini yaşayan sarı-kırmızılı futbolcular tarihi bir galibiyeti tepti.
Beşiktaş'ın iki golünde de Chedjou'nun dalgınlığı ya da ciddiyetsizliğinden kaynaklanan büyük hataları vardı. Galatasaray'da dün sahadaki iyi isimlerden biri olan Tolga Ciğerci her geçen gün daha da iyiye gidiyor.
Ancak Selçuk İnan için ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

G.SARAY'I EKSİKLER ETKİLEDİ
Galatasaray'da De Jong, Podolski, Sigthorsson ve Serdar Aziz'in eksik olduğunu unutmamak lazım. Oynayan futbolcular içinde sahanın en kötüleri olan Selçuk ve Sabri çok kısa süre içinde kendilerdilerini yedek kulübesinde bulabilirler.
Cavanda ve Josue'nin oyuna girişleri bir 5 dakika daha erken olabilirdi.
Galatasaray'ın hep iyi antrenman yaptığı konuşuldu, yazıldı, çizildi.
Maçın ikinci yarısındaki düşüşü sadece psikolojik sebeplere bağlamayı doğru bulmuyorum. İkinci yarıda Galatasaray'da bireysel performanslarda gözle görülür düşüşler yaşandı.
Dünkü derbide iki farklı Galatasaray izledik. İlk yarıda çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda ise çok daha farklı bir Galatasaray!
İki takımın taraftarının da statta olduğu derbi büyük keyif verdi. İlk derbisini yaşayan Vodafon Arena, ilk dersbisini yöneten hakem Ali Palabıyık, herşey çok güzeldi.
Galatasaray'da teknik direktör Riekerink çok eleştirildi.
Dün geceki derbi berabere bitse de şunu gösterdi ki Riekerink'te, Galatasaray'ı ileri taşıyabilecek bir teknik adam görüntüsü var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor