22 Mart 2015 | Pazar

Üçlü derbi

Galatasaray lig macerasındaki en önemli galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa savunmasının dayanılmaz cazibesine kapılıp saldırıyor, saldırdıkça da yiyordu ilk yarıda.
Umut'un, Burak oyuna girene kadar hücumdaki performansı, suçluluk duygusu nedeniyle onu sıklıkla ön libero mevkine kadar getiriyordu.
Olcan tek kelimeyle faciaydı.

Maçın en iyisi Yasin'di

Telles ise, dünyanın en sıradan futbolcusu ödülüne aday bir topçu gibi oynuyordu ilk 45'te. Hamza Hoca ligin bitimine ancak 2-3 hafta kala ideal 11'ini bulacak bu gidişle.
Keza; her hafta, bir daha oynatmaması gereken yeni bir isim keşfediyor. Maçın en iyisi bence Yasin'di. Son haftalara damgasını vuran futbolcu, Galatasaray'ın bu sezon resmi maçlarda en çok asist yapan ismi. Kimisi ''efenim, ligde sadece 3 asist yaptı'' diyor… Peki kardeşim; Ziraat Türkiye Kupası'nda sutopu mu oynanıyor? Şaka bir yana; Hamzaoğlu ve G.Saray yarı finalin arifesinde Ziraat Türkiye Kupası'nın önemini iyice anlamıştır diye düşünüyorum.
Keza; Yasin Öztekin kupa maçlarındaki rotasyon olmasaydı bugün ilk 18'e bile giremiyordu. Şimdi Milli Takım'a çağrılması gerektiğinden bahsediliyor.

Hamza Hoca keyifli

Maçı, klas ve ''cool'' ustamız Tansu Polatkan'ın, çocukluğumda belleğime kazıdığı bir cümlesiyle özetleyeceğim; ''sayın seyirciler, ikinci yarıda sahada bambaşka bir Galatasaray var''… Spiker maç özetini anlatırken, ikinci yarının başlama vuruşu esnasında bu cümleyi kullandığında, hepimiz bilirdik ki; o bambaşka takım karşılaşmayı ''bir şekilde'' kazanacak.
İnanın ki; maçın ikinci yarısı başlarken bu sesi duyar gibi olanların sayısı hiç de az değildi. Hamza Hoca şimdi kendisinin oynamadığı bir derbiyi lider izlemenin tadını çıkaracak.
Sizce o (ve diğer Cimbomlular) derbi nasıl bitsin istiyordur?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor