03 Haziran 2014 | Salı

Ucuz Roman

Gökhan Töre 7.5, Mevlüt Erdinç 5, Olcan Adın 7 milyon euro… Üçünü de istiyor Galatasaray.
Fenerbahçe ile pazarlık halinde olan Caner Erkin için de pusuda bekliyor.
Caner ''he'' dese, daha birkaç yıl önce Galatasaray'dan kazandığı yıllık paranın en az 8 katına imza atacak.
Beşiktaş'ın Gökhan'ına, Trabzospor'un Olcan'ına, Fenerbahçe'nin Caner'ine talip Galatasaray'ın herhangi bir yerli futbolcusuna talip olan duydunuz mu? "İlla Galatasaray'dan bir oyuncu almak lazımsa'' diyerek belki Fenerbahçe, birazcık da Beşiktaş, Burak ve Selçuk için ''kerhen'' devreye girebilirdi.
Ama bu iki futbolcu, kendileriyle yapılan sözleşmeler uyarınca alacakları 5 yıllık garanti paralarla neredeyse bir Ali Ağaoğlu, bir Hüsnü Özyeğin, bir Rahmi Koç kadar kazanmayı garantiledi.

Tarantino da gelmeli
Şaka bir yana, yabancı futbolcudan yana da (Sneijder, Melo, belki biraz da Muslera dışında) şansı tutmayan Galatasaray, yerli futbolcudan yana tek kelimeyle; ''bitik''… Yabancı transferindeyse en heyecan verici isim bence; Balotelli… Olası bir Gökhan Töre transferiyle birlikte, Balotelli'li, Melo'lu bir Galatasaray herhangi bir ucuz gerilim filminden daha çok şiddet ve mizah malzemesi üretir hale gelecek.
O kadroyu, Mancini gibi bir İtalyan Beyefendisi yerine, üstat Quentin Tarantino'ya emanet etmeyi daha doğru buluyorum.
Efsane yönetmen, gururumuz Nuri Bilge Ceylan'a ''Altın Palmiye''yi takdim ederken, Haluk Bilginer falan kenardan bir ağzını arasaydı keşke.
Vallahi çok eğleniriz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor