07 Ocak 2015 | Çarşamba

Neden olmasın?

Beşiktaş aradığı lideri buldu:
SOSA. Arjantinli iyi bir kumaş olduğunu golleri, asistleriyle kanıtladı.
Duran toplarda da usta. Takım oyunu içinde de Arjantinliyi sıkça görebiliyoruz!
G.Saray derbisinde Beşiktaş gibi kendisi de yoktu!
Beşiktaş'ın vazgeçilmez futbolcusu çok! Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Olcay, Oğuzhan, Kerim Frei, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Cenk Tosun önemli kozlar..
Yoğun maç trafiği Beşiktaş'ı fiziksel ve zihinsel olarak yoruyor, performansını, temposunu düşürüyor. Nedeni; kadro darlığından Bilic'in rotasyona gidememesi ve de aynı kadroda ısrarı. Bu düşünce, üç kulvarda yarışan Beşiktaş'ı bir gün gelir iflas ettirebilir!
Galatasaray derbisi ciddiye alınması gereken uyarıdır!

Her şeye rağmen yarışıyor

Beşiktaş, hücum oyununda aktif bir takım. Hücum oyuncuları çok ancak, hücumcularda çok sakat veriyor! Sakatlıktan nasibini almayan futbolcusu yok gibi! Bu sakatlıklar Beşiktaş'ın hücum organizasyonunda verimini düşürüyor!
Beşiktaş'ın bir başka sıkıntısı; sahasızlıktan oynayacak stat bulamaması! Stat çilesi; İnönü Stadı'nın onarımı bitene dek sürecek! Rica-minnet oynayacak saha aranması çekilecek gibi değil, ama katlanılacak işte, başka çare yok!
Sahasızlık ve bunca sakatlıklara karşın Beşiktaş'ın liderlik kavgasında olması gerçekten övgüye değer! Şimdilerde şu soru sorulmakta: "Beşiktaş, bu yoklukta, darlıkta şampiyon olur mu?" Yanıt kısa yoldan şudur; kendisi gibi yarıştığı takımlar da puan yitirir sakat verirse atbaşı yarıştığı rakipleri kayıp verirse neden olmasın?
Sakatları iyileşip, cezalıların cezası bittiğinde ve de çok daha önemlisi eski havasına, performansına ulaştığında Kara Kartal şampiyonluğun bir numaralı adayı olur. Çünkü Beşiktaş, rakiplerinden daha iyi oynuyor!
G.Saray yenilgisi her şeyin sonu değil, eski performansına dönmesi, kendine gelmesi için atılan tokattır!
Sonra da kaldığı yerden devam eder

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor