27 Haziran 2014 | Cuma

Kartal huzursuz!

Kara Kartal, şu sıralarda tatlı bir telaşta. Transfer telaşıdır bu. Transfer ince, hassas bir iştir! Dikkat, özen ister. Laf olsun diye futbolcu transfer edilmez, satılmaz! Özellikle futbolcuyu elden, gözden çıkarmada kişisel kırgınlıklar, kızgınlıklar önde olmamalı... Laf olsun diye futbolcu alınmamalı!
Yönetim-teknik direktör dayanışmasıyla yapılan transferlerde yanılma payı düşük olur. Beşiktaş yönetimi, özellikle İbrahim Toraman- Sezer Öztürk olayında istifanın eşiğinden dönen sportif direktör Önder Özen anlaşmazlığını uzun süredir yaşamakta.
Bu olayda bıçağın kemiğe dayandığı Sezer Öztürk'ün kendisini istemeyen Önder Özen için söyledikleri inanılır gibi değil!
Belli ki, Öztürk'te bıçak kemiğe dayanmıştı. Söylenenler alabildiğine çarpıcı! Denilen; takımda, Sezer gibi konuşacak çok futbolcu olduğu ama takımda kalabilmek için ağızlarını açamadıkları şeklinde. Yapılan eleştiri; Başkan Orman'ın dizginleri Özen'in eline verdiği!

Kalite ve özel yaşam
Transferlerde futbolcu kalitesi kadar, o futbolcunun özellikle özel yaşamı da önemlidir!
Beşiktaş, futbolcunun özellikle özel yaşamı konusunda dili yanmış bir kulüp! Fernandes'i kulüpten kopartan olaylarla dolu özel yaşamıdır! Yerine alınan Arjantinli orta saha oyuncusu Lanzini, Beşiktaş'ın önemli bir eksiğini giderecek futbolcu.
Ancak Lanzini gibi bir orta saha oyuncusu daha alınmalı!
Lanzini'nin sakatlığında ya da cezasında yerini dolduracak bir oyuncu daha gerekir!
Beşiktaş'ın bir diğer eksiği; hücumlarda da etkili olacak bir sağ bek! Hilbert gibisini bulur ya da Alman futbolcuyu geri alırsa süper bir transfer yapmış olur.
Yine iyi bir stoper almalı Kartal!
Santrfor Almeida giderse gitsin..! Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Eneramo, alınırsa Demba Ba ya da Eto'o eksiği giderirler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor