23 Aralık 2015 | Çarşamba

Sadi hoca

Sadi hoca, görev verseler dahi bunu istemediğini belirtmiş ve mevzuyu özetle;"benim yerim, yurdum altyapı" diyerek kapatmıştı...
Yeni yönetimin rahat karar vermesi adına da son derece "sorumlu" bir davranıştı yaptığı...
Sadi hoca, kapattı kapatmasına mevzuyu da; şöyle de tatlı bir sorun var şimdi Trabzonspor'un üzerinde...
Kısa sürede fayda anlamında, oyun anlamında belirgin bir katkı vermiş böylesi bir teknik adamın varlığı, müstakbel yeni teknik adam için en ufak bir olumsuzlukta Sadi hocayı akıllara getirebilir.

***

Kongre sürecinde"hocayla devam" tavsiyemizi yaparken hocaya olan inancımız bizi yazmaya ve konuşmaya teşvik etmişti.
Bugün her takımın en az 3 golcü konuşlandırmak durumunda olduğu ligimizde düşük maliyetle, mükemmel bir karakter, fizik ve altyapısıyla bir adet yerlinin yerlisi"uşacığı" oldu Trabzonspor'un.
Öyle milyon euro'lara da değil üstelik!
***

Hoca, tıpkı Şenol hoca ve yine lezzet bırakan Hami hoca gibi bir ekolü temsil ediyorlar. Tesadüf değil bu oyun anlayışı...
Elbette bu yazı çok tepki alacaktır "yerlinin yerlicisi" suçlamalarıyla, olsun, varsın... Toprağa güveniyoruz zira, 'mutlaka üretir' diyoruz!
Neyse, ikinci yarıda Yusuf ve Erkan resitali izledik, takıma "abilik" Erkan'a çok yakıştı...
Maçta en kritik an Aytaç'ın oyundan alınmasıydı. Hoca, ikinci sarıyı görmeye meyletmiş Aytaç'ı oyundan alarak; maçtaki en doğru işlerinden birini yaptı.
Not: Cardozo yoksa Muhammet Beşir oynar!
Marin ise; her türlü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor