Necmi Perekli

Necmi Perekli

08 Şubat 2016 | Pazartesi

Fark ettiniz mi?

Akhisar'da oynayan oyuncuları sayın, bir de Trabzonspor'a bakın.
Acaba yanlış forma mı giydirildiler diye hayret etmemek mümkün değil. 'Neye?' derseniz Akhisar'daki Trabzonlu futbolcuların sayısı Trabzonspor'dan fazla. İnanmazsanız sayın bakın. Bu işte bir gariplik yok mu?
Maça bir de futbol tekniği açısından bakalım. İlk yarı Trabzonspor'un yorgun ve durgun oyun tarzına karşılık ev sahibi takım daha atak ve kararlı gözüktü.
Zira bir hafta önce Trabzonspor'u kupada kendi sahasında yenmişti. Bu maç geçen haftanın rövanşı mahiyetindeydi.
Fakat bordo-mavili ekip rövanşı da alamadı. Savunmada yapılan bireysel hatalar ile ileride oynayan futbolcuların beceriksizlikleri Trabzonspor'a ikinci gol atma şansı tanımadı.
İlk maçı olmasına rağmen Muhammet Demir verimli oynadı. Kaldı ki istediği pasları da alamadı. Bu oyuncunun daha verimli ve başarılı olabilmesi için etrafından destek, yardımlaşma görmesi şart. Oyunun sonlarına doğru Hami hoca uyanıp bu zaafı gidermek istemişse de atı alan Üsküdar'ı geçmişti.

Bir hakem skandalı daha
Verilen penaltıya gelince, tam bir hakemlik garabetiydi. Böyle bir pozisyonda bu denli mücadele esnasında penaltı vermek, mücadele azmini yok etmek anlamı taşır.
Acaba Trabzonspor'a karşı birilerince perde arkasından şişirilen komplo ve provokasyon mu var ki bu takıma sezon başından beri durmadan yanlış kararlarla çelme takılıyor. Bir değil, üç değil. Bu maçta da hakem hataları var ama Trabzonspor'un elle tutulur bir tarafı da yok.
Onu da hatırlatmak isterim.
Diri ve güçlü olan bir takım sahada hakemi de yener.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor