Necmi Perekli

Necmi Perekli

04 Mayıs 2015 | Pazartesi

Hak ettiler

Yanlışlarla dolu bir Trabzonspor, rakibi Beşiktaş'a üç puanı kaptırdı. Oyunun ilk yarısında her iki takım da tedbirli oynuyordu.
Fakat Beşiktaş liderliği kaybetmenin endişesi ile gol atma isteğini dahi Trabzonspor hatalarında aramayı daha uygun buldu.
Nitekim ikinci yarıda Beşiktaş'ın teknik direktörü Bilic doğru ve yerinde hamleleri yaparken; Trabzonspor'ın hocası Ersun Yanal ise tamamen hatalı ve yersiz değişiklikler yaptı. Yanal bu hareketleri ile adeta Beşiktaş'ın galibiyetine zemin hazırladı. Özer'in oyundan alınması ile Bosingwa'nın sakatlığına rağmen Fatih'in dışarı alınması bu hataların en barizleri idi.
Nitekim yenilen ikinci golde Bosingwa sakatlığı sebebi ile rakip oyuncuya hamle yapamayınca bordo- mavili takımın tum umutları sona erdi.

Yine fırsatı tepmiş oldu

Beşiktaş ikinci yarıda oyunun üstünlüğünü taktik ve teknik olarak ele geçirdiği için 2 gol bulurken, bordo- mavililer ise kayıpları oynadı.
Bu takım açık farklı mağlubiyetten kurtuldu ise yatıp kalkıp kaleci Hakan'a teşekkür etsin.
Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne katılma yolundaki rakiplerinin kaybettiği haftada mağlup olarak yine bir fırsatı daha tepmiş oldu.
Böyle fırsatları değerlendiremediğiniz zaman nasıl üst sıralara ilerleyeceksiniz?
Trabzonspor'da oyun içerisinde göze batan kaleci Hakan dışında sadece Bosingwa'yı gösterebiliriz. Diğerleri sadece sahada forma ıslattı fakat en yanlışı ise kulübe faktörüydü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor