Necmi Perekli

Necmi Perekli

24 Ocak 2015 | Cumartesi

Zor ama iyi puan

Trabzonspor devre arası hazırlıklarından sonra seyircisi önünde sonuç olarak net gibi gözüken 3-1'lik galibiyeti yakalayabilmek için adeta öldü öldü dirildi.
Futbol olarak bu takımın oyunundan Ersun hocanın da bizler gibi pek de keyif alabildiğini söylemek zordur.
Zira takımda top gezdirme, ayaklarının üzerine basma, oyunu rahat ve stabil oynamak, ayrıca taraftarına ümit ve huzur vermek gibi bir vizyonu bir türlü göremedik. Sadece zaman zaman futbolda "Saman alevi" tabir ettiğimiz pozisyon üretimleri sonunda ve de bireysel hareketlerin semeresi ile alınan bir galibiyet gördük.
Sivasspor'un teknik adamı Sergen Yalçın'ın oyuna kulübeden pek de katkısı olduğunu göremedik. Anlaşılan TV'lerde konuşmak kadar bu işin kolay olmadığı anlaşılıyor.

Cardozo'ya oynamalılar
Hareketleri ile kendilerinden iftihar edilebilecek futbolcular yanında ikaza muhtaç olan oyuncuların varlığı da ayrı bir konu. Her şeyden önce biz ne yazık ki oyun tertibi ve akışında geleceğe umutla bakılacak en azından şimdilik bir türlü süreklilik göremedik.
Sadece Cordozo'nun attığı 3. golde usta ayak olduğu belli oluyor.
Bu şu demektir:
Cordozo'yu fazla koşturmak yerine bu oyuncuyu ceza sahası civarında top ile buluşturmak gerekir.
Eğer o marke edilirse akıllı bir pasör demarke adamı bulabilir.
Her şeyden önce bu başlangıç Trabzonspor için iyi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor