Necmi Perekli

Necmi Perekli

28 Eylül 2014 | Pazar

Yine bir puan

Bir takımın ki orta sahası yok, yani esame listede var ama sahada yok.
Bir takımın 6 milyon euro'luk oyuncusu Waris yedek kulübesinde oturuyor, rakibin üçyüzbinlik oyuncusu ise Trabzonspor'un dumanını attıryor, Trabzonspor da sözüm ona şampiyon olacak da taraftarları sevinecek. Nasıl olacak söyler misiniz.
İlk onbeş dakika sahada bir şeyler yapar gibi bir gol atıyor galibiyetle tanışıyor fakat geri kalan vakitte ise sahada hem de kendi sahasında ara ki Trabzonspor'u bulasınız.
Şimdi maçtan sonra bu takımın hocası sanırım "Üç bariz pozisyon yakaladık fakat bunları değerlendiremedik" şeklinde beyanat verecek. Senin takımının becerisi ile yakalamadık sadece rakibin beceriksizliği ve bariz savunma hataları ile oluştu.
Ha senin takımın ise bu pozisyonları bal gibi beceriksizlikten ve kabiliyetsizlikten atamadı. İsterseniz lakaytlıktan atamadı diyelim, ne dersiniz? En iyisi Vahit hoca seçsin hangisini layık görürse.
Eğer kalemizde Onur olmasa inanın bu takım Kasımpaşa gibi üçüncü sınıf bir takım karşısında dahi çuval gibi gol yer.
Bu takımın oyuncuları sapır sapır idmanlarda sakatlanıyor ve sahaya sizin yedekleriniz çıkıyor. Peki adama sormazlar mı, idman oyuncu sakatlamak için mi yapılır yoksa form tutmak için mi?

İKBALSİZ VE YARINSIZ FUTBOL
Bunlar nasıl idman ki bu oyuncular kuş gibi sakatlanıyor. Siz hiç mi idmanda boş kaleye dahi şut idmanı yapmazsınız ki bu maçta boş kalelere topu gönderemiyorsunuz.
Sonra da sahadan bir puana abone ayrılıyorsunuz.
Şimdi size sorarım bu taraftar bu sahayı ve tribünleri nasıl doldursun? Bu taraftar maçlara gelmemekte haksız mı yani? Bilmem ben bu tarzda bir oyunla bu ekip hiçbir yere varamaz, söylemedi demeyin.
Bakın bu ikbalsiz ve yarınsız futbolun derinliğine inmek hataları harflerle göstermek elbette ki takım yararına olur. Ancak hafta arası Trabzon adına oynanacak çok ama çok önemli bir Avrupa kupası maçı var. Onun için esas eleştirilerimizi ileriki günlere erteleyip beraberlik serisini Kasımpaşa önünde de devam ettiren Trabzon 'a haftaya oynayacağı maçlar
için başarılar diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor