20 Ekim 2017 | Cuma

Organize olamadı

Lider Salzburg önünde kazanmak hem zirveye çıkmak hem de iç saha avantajını tam anlamıyla kullanmak anlamına geliyordu.
Konyaspor, Vitoria galibiyetinin üstüne koymak zorundaydı. Ancak karşılaşma başlar başlamaz Salzburg hem şok baskı üretti hem de Konyaspor'un tüm dengesini bozdu. Art arda pozisyonlar geldi ve 5 dakika dolmadan Avusturya takımı öne geçti.
Rakibi yoldan çıkarmaya yönelik temposuyla Salzburg, ilk yarıda ciddi rahatsızlık verdi.
Konyaspor orta sahası bir türlü oyunun içine giremedi. Vitoria maçının yıldızlarından Eze, topla yeterince buluşturulamadı. Kısacası her şey konuk takımın istediği gibi gitti. İkinci yarıyı daha önde oynama isteği vardı Konyaspor'un. Ancak bir türlü olmadı.
Salzburg gerektiğinde tempoyu düşürdü gerektiğinde yükseltti. Bundan sonra iş kolay değil. Kalan 3 maçın ikisi deplasmanda olacak. Salzburg deplasmanından puan çıkarmak şart artık. Bir de üstüne desteğiyle ünlü Konya seyircisi, karşılaşmanın sonunda yönetimi istifaya davet etti.

Avcı, rotasyon yaptı
Abdullah Avcı, Hoffenheim karşısına yedek ağırlıklı bir takımla çıktı. Sakatlar zaten yoktu ama Volkan, Visca, Mahmut ve Elia kulübedeydi. Sanki Beşiktaş maçını düşünerek rotasyon yapıyor gibiydi. İlk yarıda başa baş oynayan ekibimiz hücumda bal yapmayan arıydı. İkinci yarıda Başakşehir'in üstüne 'kabus' gibi çöktü Almanlar.
Kerem Demirbay'ın performansını da not edelim. Bu baskı 3 gol getirdi ve belki de Başakşehir'in Avrupa macerasının sonuna yaklaştığının sinyalini verdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor