Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

29 Aralık 2016 | Perşembe

Galatasaray tatile çıkmış!

TT Arena'da elinden kaçırdığı Galatasaray'ı, Tuzlaspor, Başakşehir'de hak ederek yendi. Tuzlasporlu oyuncular iki maçta da Galatasaray'ın pas oyununa izin vermedi, mükemmel alan savunması yaptı. Defans arkasına atılan toplarla da golleri buldu. 31 yaşındaki Arif, Tuzla'yı bir maestro gibi yönetti, mükemmel bir gol atıp iki de gole asist yaptı.

Yasin ve Chedjou sabote etti
Galatasaray kazandığında grup lideri olacaktı. Galatasaraylı oyuncular başta Yasin, Cavanda, Hamit olmak üzere bir çok oyuncu zihinsel olarka tatile çıkmıştı. Riekerink'e soruyorum;
Hakan Balta ve Sneijder kulübede değil de sahada olsaydı Galatasaray kazanabilir miydi? Ve özellikle bıçak sırtı gibi bir maçta genç Kerim'i sahaya sürmesi büyük hataydı... Yasin ve Chedjou, kırmızı kart görerek G.Saray'ı adeta sabote ettiler. Böyle profesyonellik olmaz. Yasin'e, gördüğü karttan dolayı Riekerink ve Ayhan hocanın tepkisi doğruydu. Ayrıca 10 kişi kalsa bile bir takım onur mücadelesi vermeli. Ama başta Josue olmak üzere bütün takım maalesef teslimiyetçi bur ruhla oynadı. Sadece ligde oynayan bir Galatasaray'ın fizik gücü bu kadar kötü olabilir mi. Belli ki iyi çalışmıyorlar.
Galatasaray yönetimi Yasin ve Chedjou'ya mutlaka ceza vermeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor