Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

08 Kasım 2015 | Pazar

Utanç verici

Bir gerçek var ki; Lizbon'da kadroda istikrar taşlarını yerinden oynatmak ve bu ısrara Rize'de devam etmek Galatasaray'ın ritmine, oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığına zarar verdi.
Bana kimse Selçuk ve Hakan'ın sakatlanıp oyundan çıkmalarını Rize'de yaşanan utanç verici yenilgiye mazeret olarak gösteremez.
Çünkü Hamza Hoca'nın kadro tercihi eyyama dayalıydı. Rize'de Hamza Hoca'nın çift forvet anlayışı "Aman Burak alınmasın.. Aman Umut'a ayıp olmasın" anlamındaydı. Bu ikili etkisiz kaldı.
Ayrıca ben 3.5 yıldır birlikte oynayan Selçuk-Sneijder ikilisini orta sahada birlikte yan yana oynarken hiç görmedim. Ama Sneijder'in orta sahaya gelip top aldığını gördüm. Önde oynarken mükemmel bir gole imza koyan Sneijder, Selçuk sonrası geride kalınca Galatasaray rakip kalede gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Keşke Bilal, Selçuk'un yerine oyuna girseydi. Çünkü Bilal sayesinde, Sneijder'in topu kullanma ve öne gitme konusunda daha fazla özgürlüğü olurdu. Ne yazık ki; Rodriguez kafasına göre takılan, bireysel egosu yüzünden takım oyununa ayak uyduramayan ve takıma zarar veren bir oyuncu.

Denayer stoper değil mi!

Bu müthiş yeteneği Real Madrid görememiş, hiçbir İspanyol kulübü istememiş.
Rodriguez'i Galatasaray'a bulunmaz Hint kumaşı gibi getirenler bunun hesabını vermelidir.
Hamza hocanın savunma anlayışı Rodriguez'den daha iyi olan Jem Karacan'ı bile düşünememesi büyük hataydı. Ayrıca sakatlanan Balta'nın yerine Semih mi yoksa Belçika Milli Takım'ına çağrılan Denayer mi girmeliydi? Bu Denayer stoper olarak gelmedi mi? Zihinsel ve fiziksel travma yaşayan Semih'e "Kıyak" yapmak, Denayer'i kulübede oturtmak G.Saray savunmasını allak bullak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor