Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

09 Mart 2015 | Pazartesi

Aklı tutulanlar

Mükemmel bir derbi izledik.
Futbol adına Kadıköy'de her şey vardı. İki takım da müthiş pozisyonlar buldu. İnanılmaz goller kaçtı. Kazanma adına kimse geri adım atmadı. Özellikle ilk yarı oyuna akıl koyan, Selçuk ve Burak'la iki net gol pozisyonu bulan ama atamayan G.Saray vardı. Galatasaray'ın iyi oyununda İsmail hocanın Diego'ya şans verip, Meireles'i oynatmaması etkili oldu.
İkinci yarı F.Bahçe'nin müthiş baskısı altında oynadı. Kaleciler Muslera ve Volkan derbinin yıldızları olmaya adaydı. Volkan akıl almaz kurtarışlar yaparken, Muslera'nın kapattığı köşeden Kuyt'a gol izni vermesi kalitesine yakışmadı.

Sakatlıkta Hamit suçlu
Hamza hocanın sahaya sürdüğü kadro Hakan Balta sakatlanıncaya kadar mükemmel işledi. Kaldı ki; bu sakatlıkta ayağındaki topu Muslera'ya oynamayıp Balta'ya gereksiz pas yapan Hamit suçlu...
Koray girdikten sonra G.Saray savunmasının senkronu bozulurken Balta'nın kazandırdığı sakinlik yerini telaşa ve güvensiz bir ortama bıraktı.
Chedjou tek başına savunmayı ayakta tutmaya çalıştı.
Hamza hocanın zihinsel ve fiziksel olarak tükenen Telles'i oyundan alması doğruydu. F.Bahçe'nin Alper, Webo değişikliğinden sonra G.Saray'ın üzerine, "Ya hep ya hiç" diye yüklendiği anlarda orta alanda oyunu tutacak oyuncuya ihtiyacı vardı. Bu isim Dzemaili olmalıydı. Beraberliğin puan farkını sürdüreceği dakikalarda başta Hamza hoca,Selçuk Sabri ve Hamit akıl tutulması yaşamamalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor