Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

16 Ekim 2013 | Çarşamba

Yine de alkışlamalı

Kazanmamız gereken çok önemli bir Hollanda maçını kaybettik. Hele bu kadar iyi mücadele, bu kadar çok pozisyon bulduğumuz bir maçta defalarca kale önüne indirdiğimiz toplar olduğu halde son vuruşları bir türlü yapamamanın sıkıntısını çektik.
Evet rakip çok güçlüydü ama maç öncesinde herkes gibi ben de kazanabileceğimiz umudunu taşıyordum. Çünkü futbolda her şey olabilirdi. Zaten o kadar çok pozisyona girdik ki özetleri izleyenler şaşıracaktır.
Her şey çok erken yediğimiz o ilk golle başladı. Bence kırılma noktasıydı. Duran toptan basit bir gol yiyince morallerimiz alt üst oldu.
Hem futbolcular hem de tribünler etkilendi. Oyun ve mücadele gücümüzü etkilemedi ama geriye düştüğümüz için bir panik havasıyla inanılmaz gol pozisyonları kaçırdık..

Maçın hakkı bizimdi
İlk yarıda da ikinci yarıda da çok fazla son vuruşları gole çeviremedi.
0-0 olsaydı bu goller atılır mıydı? İnanın atılırdı. Futbolda moral motivasyon çok önemli. Dün bir de şans perisi bizden yana hiç olmadı. İkinci yarıda da yakalanan çok önemli pozisyonlarda son vuruşlar bir türlü filelere gidemedi. Aslında skora bakmayın. Maçın hakkı bizimdi.
Tüm takımı kutlamak lazım, mücadele nedeniyle.
Sahada bütün futbolcularımız çok iyi mücadele etti. umut, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal sahada daha çok koşan, bir şeyler yapmak için çabalayan isimler oldular.
Kaybettik ama yine de alkışlamalıyız bu mücadeleyi.
Volkan aslında çok iyiydi. İlk golde hatalıydı ama ikinci golde yapacağı bir şey yoktu.
Hollanda gerçekten çok klas futbolculardan kurulu. Ama dün beni şaşırttılar. Nasıl bu kadar çok pozisyon verdiler anlayamadım.
Dünya Kupası'na gidecek bir takımın bu kadar pozisyon vermesi şaşılacak şey. Ancak şunu iyi biliyoruz ki çok iyi oynayan bir ekip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor