İsmet Tongo

İsmet Tongo

19 Ocak 2011 | Çarşamba

Tur tamam ya sonrası

Türkiye Kupası bu sezon Galatasaray'ın son şansı. Alınacak bir şampiyonluk taraftarlarından özür dilemek anlamına geliyor.
Hagi elindeki sağlam oyunculardan kurulu hızlı bir takım ile oyuna başladı. Sabri, Aydın, Ayhan ve Arda'nın çıkışları Antalyaspor defansını zorluyor ama gol sesi gelmiyordu.
Görünen en önemli şey, iki takımın da defansının hata yapmaya müsait olduğu idi.
Antalya Mardan Stadı çok güzel olmuş ama taraftar ortada yoktu. İki maçı kazanması halinde tur şansı olan Antalyaspor gol ümidini ileride oynayan Mehmet Yılmaz, Sergie ve Necati'ye bağlıydı. Galatasaray'a gruptan çıkması için bir puan lazımdı. Hücumcu Arda, Sabri, Ayhan ve Culio biraz akıllı olsalar gol atarlardı.
Oyunun ilk yarısında iki takım da fırsatları değerlendiremedi.
İyi oyun uzaklarda idi.
Ama bu maçta iyi oyun değil puan şarttı.
Daha doğrusu, iki takım da en büyük eksik organizasyon yokluğu idi...
İkinci yarının en önemli fırsatını Antalyaspor kaçırdı. Ayhan'ın kısa düşen geri pasını Ufuk tutamadı.
Kale önü karıştı, son vuran Necati idi ama golü atamadı.
Kısacası bu yarıdaki futbol da iyi değildi. Galatasaray ihtiyacı olan bir puanı 0-0'la aldı ve çeyrek finale çıktı. ARDA TURAN:Bu oyunla kendini yormaktan başka bir şey yapmıyor. Toparlanması şart. CULİO:Sahanın her yerine ayak basıyor, şut atıyor ve rakibi ile mücadele ediyor. Yararlı futbolcu. NECATİ:Gol atıp kendisini almayan Galatasaray'a ufak bir ders vermek istedi.
Ama bunda başarılı olamadı. UFUK ve ÖMER: En çok iş düşen isimler oldu. İkisinin de kurtarışları yerinde idi ve görevlerini yaptılar. SERVET: Her zaman direk adam. Dün gece de Antalya'nın hızını kesti. Sıkıntısı anlaşamadığı Lorik Cana idi. M. YILMAZ: Oyunda çok çabuk kesildi. Yararlı olması için kilo vermesi şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor