21 Mart 2016 | Pazartesi

Komplo teorileri bitti

Maçın ertelenmesi veya seyircisiz oynatılması dün öğleden sonra zaten kulaklarımıza gelen bilgiydi. Ama bu kadar geç açıklanması olmadı. Demek ki güvenlik güçleri çok ciddi ihbarlar aldılar ve bunu önemsediler. Gelen ihbarların yoğunluğu maçtan sonra dağılan taraftara bir saldırı yapılabileceği yönündeydi ve yönünde olduğunu öğrendik de. Ülkenin bulunduğu bu kaotik ortamda bu riskin alınmak istenmemesi doğal ancak bu kadar zor bir karar alınabiliyorsa demek ki çok ciddi endişeler var.
Bunu açıkladıktan sonra tribüne seyirci getirmeyip sahaya takımları çıkarmak olmazdı. Böyle bir durumda oyuncuların konsantrasyonu sağlanamaz. Erteleme kararı ileriki haftalar için oluşabilecek komplo teorilerinin de önüne geçti çünkü Galatasaraylılardan daha fazla Beşiktaş tarafı seyircisize tepkiliydi. Şampiyonluk için yapılan mücadelede şartların da eşit olması kadar doğal bir şey olamaz. İki kulübün de erteleme için istekli olması zaten bahanecilerin önüne geçen en önemli unsur oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor