09 Kasım 2015 | Pazartesi

Zor da olsa

Beşiktaş'ın sezon başından beri bu kadar inaçsız görmemiştim. Bizi tempolu, istekli oyuna alıştıran bu kadro, Bursa deplasmınında sezonun en kötü futbolu ile bizleri şaşırttı.
Sahaya çıkan ilk onbire baktığımızda yine ezeberlediğimiz kadro vardı. Ancak Necip konusunda Şenol hocayı anlamak konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum.
Necip'in ilk 11'de başladığı, sonradan oyuna girdiği her maçı kazanan takım neden bu oyuncu ile başlamaz? Necip büyük oyuncu değil kabul.
Geçmiş yıllarda çok kötü oynadı tamam. Ama Şenol hocanın oyun sisteminde Necip olunca işler değişiyor.
Necip oyunda yokken Beşiktaş hücuma çıkamıyor ve pozisyon bulamıyor.
Ancak Necip, Sosa'nın yerine oyuna girince dün olduğu gibi Beşiktaş hareketlendi.

Ara imdat çekici oldu
Necip konusunda eleştridiğim Şenol hocayı Quaresma tercihi sebebiyle de tebrik ediyorum.
Bu ligin en adil teknik direktörü Güneş'in dikkat etmesi gereken en önemli konu, Beşiktaş'ın geleneksel düşen performans hastalığına yakalanmış olması.
Sezona erken başlayan Kara Kartal her sezon bunu yapıyor. Geçen hafta Avrupa maçından çıkmış olmak bir hayli yormuş Beşiktaş'ı. Yorgun olması bile Beşiktaş'ı hedefinden uzaklaktırmamış görüldü.
Hedef belli. Hedefe götürecek hamlelerde belli. Evet oyun kötüydü. Hem de çok kötü. Ama ben sonuca bakarım. Son dakikalarda gelen gol hedefe olan inancı perçinledi. Ancak aman dikkat.
Yorgunluk ve konsantrasyon eksikliği Beşiktaş'ın önündeki en önemli engel.
Milli takım arası imdat çekici gibi geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor