27 Ekim 2015 | Salı

En güzeli Beşiktaş

Vasat ve hatta bir çoğunuza göre vasatın da altında belki ama Beşiktaş'ın oyun sistemi ve elindeki mevcut kadro yapısı içinde en önemli oyuncu olduğunu bir kez daha gördük.
Eğer Beşiktaş hücum etmek istiyorsa, gol atmak istiyorsa Necip mutlaka sahada olmalı. Necip muhteşem bir futbolcu olduğu için söylemiyorum.
Sistem beni buna zorluyor. Necip-Atiba-
Oğuzhan üçlüsü oynadığı zaman işte ortaya böyle keyifli futbol çıkıyor.
İlk yarıda Oğuzhan-Quaresma-Oğuzhan kötüydü ama ikinci yarı da oyuna ağırlığını koyunca bu adamlar farklı oynuyor KARA KARTAL.

Joachim Löw'e çağrı
Elinde " Euro 2016" gibi hedefi olan bir Gomez varsa maça 1-0 önde başlarsın.
Her teknik direktörün elinde olmasını istediği bir oyuncu olduğunu, bir değil iki tekmeye birden kafa uzatarak gösterdi. Aman birileri Löw'e haber uçursun da milli takım kadrosunu mümkün olduğu kadar geç açıklasın.
Bu adam böyle oynamaya devam ederse Euro 2016'da mücadele edecek diğer milli takımlardan da transfer teklifi alır. Ama sadece Gomez değil, sahada oynayan herkes için methiyeler dizmek gerek. Takım nasıl olunur bizlere birkez daha gösterdi bu takım. İddia ediyorum bu ligin en güzel şeyi BEŞİKTAŞ. Eğer geçtiğimiz sezonlarda yaşananlar, yani Beşiktaş kendi bacağına sıkmazsa, yönetmen mutlu sonu yazmış gibi görünüyor demek yanlış olmaz. İlker

İlker Meral 44 gün sonra
Antalya Arena iyi olmuş hoş olmuş ama zemin olarak henüz hazır değil.
Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Ancak zemini oturmamış, sünger gibi yumuşak sahada sakatlık olmaması büyük şans. Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür, bu zeminde maç oynatan İlker Meral'e uyarı. Hazır İlker Meral demişken, 44 gün sonra Süper Lig maçına, liderin maçına atanmasını da manidar bulduğumu söylemem lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor