22 Eylül 2015 | Salı

Zenginlik!

Ne demiştik "Aman Dikkat" değil mi? Bir önceki yazıda Avrupa'da kazanılan maç sonrası konsantrasyon eksikliği kayba neden oluyor diye yazmıştım. Kaldı ki dün gece öyle olmasında sebep biraz da teknik direktör Şenol Güneş'in tercihleriydi.
Sosa ön liberoda Atiba'nın yanında oynayınca Beşiktaş pozisyon bulmakta zorlandı. İlk 45 dakika boyunca temposunu yüksek tutan Başkent ekibi de dersine çok iyi çalışmış. Trabzon'un yaptığı gibi Beşiktaş'ı önce durduran sonra duran topla vurmaya çalışan Mehmet hoca gelecek için umut verdi.
Koskoca 45 dakika boyunca pozisyon bulamama sorununa saha içinden çözüm bulamayan Güneş, akılcı bir hamle ile ikinci yarıya Quaresma-Cenk, Olcay-Necip değişiklikleri ile başladı.
Bu değişikliler sonrası Sosa yerine döndü ve siyah-beyazlı takım böylece oyunu rakip alana yıktı. Şimdi

F.Bahçe düşünsün
Pozisyon sayısını artırdı Beşiktaş. İşte bu dakikalarda Cenk, hocasını ilerleyen haftalarda tercih sıkıntısına sokacak asisti yaptı. Golde, Gökhan ve Necip'in payını da vermek lazım. Necip oyunun sadece savunma bölgesinde değil hücum bölgesinde de etkili olabileceğinin gösterdi o pasla.
Sezon başından bu yana hamle zenginliğinden bahsettiğimiz Beşiktaş'ın önünde şimdi kazanmak zorunda olduğu bir derbi maç var. Umarım derbi maçta Şenol hoca bir çılgınlık yapmaz.
Ancak ikinci yarıda ki performans hafta sonundaki derbi maçta ortaya çıkarsa tek cümle gerekiyor, "Şimdi Fenerbahçe düşünsün..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor