29 Ağustos 2015 | Cumartesi

En kötü 2. olur

Ve UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu.. H Grubu'nda mücadele edecek Beşiktaş'ın rakiplerini biraz tanıyalım.. 1. torbadan gelen Sporting Lizbon, teknik direktör Jesus ile anlaştı. Benfica'dan ayrılığı büyük tepki gören Jesus, Benfica ile 2012-13 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde F.Bahçe'yi kupa dışına itmişti. Sporting'in kadrosunda Trabzonspor'dan hatırladığımız Teofilo Gutierrez'i etkili forvet olarak görüyoruz. Takımın beyni sayılacak isim Adrian Silva. Teknik direktör Jesus, genelde hücum futbolu anlayışını benimsiyor. Beşiktaş içerde değil belki deplasmanda zorlanacak demek yanlış olmaz.
3. torbadan gelen Lokomotiv Moskova'nın en önemli silahları, eski Beşiktaşlı Fernandes ve G.Saray'ın uzun süre peşinden koştuğu Oumar Niasse. Bu iki ismin performansına savunmadaki Vedran Corluka'yı da eklersek, grubun en dengeli takımı.
Skenderbeu ise grubun en zayıf halkası.
10 takımlı Arnavutluk ligini geçen sezon şampiyon tamamlayan Skenderbeu'nun sadece kendi evinde kullanabileceği tek avantajı saha zemini.
Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Crussaders'i (Kuzey İrlanda), 3.ön eleme turunda Milsami (Moldova) takımını eledi. Ancak karşısına çıkan güçlü ilk rakip Dinamo Zagreb'e elendi ve UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılmak hakkı kazandı!
Görünen tablo Beşiktaş'ın bu gruptan en kötü ikinci olarak çıkacağını gösteriyor.
Aksi sonuç hayal kırıklığı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor