23 Ağustos 2015 | Pazar

Erken uyarı!

Geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu karşısında sezona harika bir galibiyetle başlayan Beşiktaş, dün gece yepyeni kadrosu ve yeni hocasıyla seyircisi önünde ilk maçına çıktı. Kadro yenilenmiş, Beşiktaş taraftarının sevgilisi Quaresma geri dönmüş ancak stat çilesi hala devam ediyordu.
Olimpiyat Stadı zulmü, stada gelen 30 bini aşkın siyah beyazlı taraftara yine "Off "çektirdi adeta.

Orta sahaya transfer Şart!

Geçtiğimiz hafta Oğuzhan Özyakup önderliğinde mükemmel oynayan siyah- beyazlı takım, dün gece katı savunma yapan bordo-mavili rakibi karşısında bir hayli zorlandı.
Maça hızlı başlayan Beşiktaş, özellikle orta alanda basit top kayıplarının artması ile ilk dakikalarda ki baskın oyununu 20. dakikadan sona M'bia önderliğinde ki Trabzonspor'a kaptırdı.
Oğuzhan belki hücumda çok iyi işler yapıyor ancak defansif özellikleri hücumda ki etkinliğinin neredeyse üçte biri. Beşiktaş'ın orta sahaya acil takviye yapması şart. Tek başına Atiba'nın bütün yükü çekmesi oldukça zor.

'Acemice' bir kırmızı kart
Dikkatimi çeken bir diğer konuda kanat oyuncuları. Gökhan ve Quaresma belki de ligin en iyi kanat oyuncuları.
Ama top rakipteyken beklere fazla yardıma gelmiyorlar. Bu da sezonun ilerleyen bölümlerinde sıkıntı yaratabilir.
Gökhan Töre'nin 49.dakikada boş kaleye kaçırdığı gol ve Ricardo Quaresma'nın gördüğü "acemice" kırmızı kart mağlubiyete adeta davetiye çıkardı.
Sezonun henüz 2. haftasında ki bu uyarıyı doğru okuyabilirse Beşiktaş, ilerleyen haftalarda umarım aynı hatalara düşmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor