25 Mayıs 2015 | Pazartesi

Rütbe meselesi

Hedefin yoksa maça konsantre olman çok zor. Hata sende değil seni bu duruma düşürende. Şampiyonluk yarışında kaybettiği puanların ardından, sezon boyunca derbi kazanamamış bir takım hüviyeti zaten rakibin motivasyonu için yeterliydi.
Elinden geleni yapmaya çalıştı Beşiktaş.
Şaibenin, hakem tartışmalarının ayyuka çıktığı adı ile ters "Süleyman Seba Sezonunda" siyah beyazlılar, "Son haftalarda nerdeydiniz " dedirten bir performans sergiledi kazanmak için. Şu istek, şu hırs geçtiğimiz dört haftada sahaya yansısaydı, dün sahadaki iki takımın şampiyonluk maçı olurdu. Hani sezon başında 7'den 70'e herkesi kendisine hayran bırakan oyun tarzı vardı Beşiktaş'ın işte o oyunu izledik dün. Ama nafile. Rakibinin amacı rütbe senin ise prestij!..

Sen anladın Bilic
İlk devreyi izlerken aklıma devre arasında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına girme ihtimalini düşündüm. Ancak öyle bir hamle Bilic'i kendine getirirdi. Sezonun sonuna gelindiği bir dönemde yaptığı oyuncu değişikliğine bakın. Küstürdüğü Oğuzhan'a şans verebilmek için sağ bek Serdar'ı çıkartıp oyuna alıyorsun.
Sonra da Atibayı sağ beke çekiyorsun.
Kim için Oğuzhan için!
Dün gece kimin uğruna beste yapılması gerektiğinin gösteren iki oyuncu vardı sahada. Bu ne Demba ne de bir başka Beşiktaşlı oyuncuydu. Muslera ve Sneijder büyük oyuncunun ne demek olduğunu bizlere gösterdi. Bir kez daha gördüğümüz olay da Bilic'in, Beşiktaş'ı hiç anlamadığı oldu. Kim bilir belki West Ham'ı anlarsın Bilic.
Saha kenarındaki şovlarla bizleri belki ama İngilizleri kandıramazsın

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor