15 Mayıs 2015 | Cuma

Elinin tersi

Bilic hangi takımı neden çalıştırdığını anlayana kadar sezon bitecek.
Ununu elemiş eleğini asmış, teknik direktörü ve antrenörü tribüne gönderilmiş, yardımcı antrenörünün ifadesi ile hafta boyunca eğlenceli idmanlar yapan Akhisar'ın daha çok şampiyonluğa oynuyormuş gibi görüntü verdi.
Şampiyonluğa oynayan Beşiktaş ilk şutunu 45. dakikada çekti, o da korner çıktı! Şampiyonluk, takımına güvenen, kulübüne inanan hoca ile gelir. Hesap yaptım Beşiktaş sezonun bu haftasına kadar tam 585 dakika boşuna oynamış.
13 maçın ilk yarılarında hep kayba koşmuş.
11 tercihlerini takımına güvenmeden seçen Bilic, dün Akhisar'ın kadrosundaki 5 hücuma yönelik oyuncuyu gördükten sonra değiştirmeliydi, yapmadı.
Ama 2. yarı, sokaktaki çocukların bile ezbere yapacağını yaptı Mustafa'yı oyuna aldı. Ama bu kez de Serdar'ı çıkarttı. Ne o hücum gücünü arttıracak! Olcay'ı sağ beke çekerek, bunu yapamazsın.

Bavul toplama zamanı

Neyseki duran top golü geldi de oyuna ortak oldu Beşiktaş. Beraberlik golünden sonra otomatik olarak savunmaya çekilen Akhisar, kontratağı tercih edince Beşiktaş biraz daha baskılı göründü. Ama golden sonra da, önceki gibi baskılı futbolu devam ettirse, sonuç farklı olurdu. Bilic yatsın kalksın genç kaleci Günay'a dua etsin. Hem de bildiği tüm duları.
Beşiktaş tarihi, şampiyonluk yarışında bu ve benzeri fırsatların kaçırıldığı maçlarla dolu. Takım içinde tecrübe sahibi kimse de olmayınca, şampiyonluk baskısına yenik düştü Beşiktaş.
Cenk, Kerim, Demba Ba değil Pascal'ı da çağırsan takımın başında Bilic olduktan sonra daha bir çok fırsatı elinin tersi ile iter Beşiktaş.
Yönetim boş yere Lucescu ile temasları hızlandırmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor