10 Nisan 2015 | Cuma

Yalancının mumu

Yaklaşık 20 yıl oldu. Birçok kez yaptığım haberler, birçok kulüp tarafından yalanlandı! Ancak yalanlamanın ömrü yatsıya kadar sürdü hep. Son haber Fikret Orman- Lucescu görüşmesiydi.
Bir ay önce ikili bir araya geldi. Lucescu, Orman'a "Sezon sonunda benim için Bilic'i gönderme. Benim için kimseye tazminat ödeme. Bırak gidecekse kendi gitsin. Biz seninle yeniden masaya otururuz" dedi. İşte aldığı bu cevap Orman'ı fazlasıyla mutlu etti.
Haber beklemez diye öğrettiler bana ama ben bekledim, iki hafta kadar..
Sonrasında da bu sütundan haberin bir kısmını sizinle paylaşmıştım. İşte bunlar da konuşmaların detayları. Ancak Beşiktaş kulübü Lucescu görüşmesini yalanladı. Pekii hangi sözlerle: "Teknik direktörümüz Bilic ile bir yıllık daha sözleşmemiz var!"
Neden gelecek sezonda da takımın başında Bilic olacak, kesinlikle gelecek sezonda da takımımız Bilic'e emanet demediniz!
Çünkü sezon sonunda şampiyonluk kazanılmazsa zaten size kalmadan taraftar baskısı ile Bilic'i göndermek zorunda kalacağını, siz de benim kadar biliyorsunuz.

İlk ve tek tercih Lucescu
Beşiktaş için başarı şampiyonluk söylemlerini dün gibi hatırlıyorum. Kaldı ki hala bir derbi zaferi olmayan Bilic şimdilerde futbolcularını ateşe atmaya başladı.
Ama şunu bilmeli ki Türkiye'de hatta birçok Avrupa kulübünde de teknik direktörün kaderini oyuncular belirler.
Başarısızlığı ilk ve en büyük faturasını teknik adamlar öder.
Filmin sonuna gelindi. Önemli fırsatları elinin tersi ile iten bir anlayışın, saha kenarından yaptığı tribün şovları, bu taraftara inandırıcı gelmez. Bunlar reklam kokan hareketler.
Gelelim Lucescu kanadına.. Rumen teknik adam, Shakthar ile sözleşme yenileme görüşmelerine katılmıyor. Savaş gölgesinde futbol oynatmak istemeyen Lucescu'nun, dünya zengini başkanı ile yapacağı sözüm ona görüşme, tehdit sınırlarının ötesine geçmez ise Rumen teknik adam gelecek sezon Türkiye'de olacak gibi. Pekii doğru tercih mi olur Beşiktaş için? Kesinlikle doğru olur.
Hatta ilk ve tek tercih olmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor