02 Mart 2015 | Pazartesi

Tren kaçacak

Maç öncesi herkesin birbirine sorduğu soru sahaya nasıl bir kadronun çıkacağıydı. Bilic'in rotasyonuna kimler takılacaktı? Beklenen olmadı. Bilic, Liverpool maçının neredeyse aynı onbirini sürdü sahaya.
Ne de olsa hafta içinde başkan Fikret Orman mesajı vermişti. "Bizim için lig şampiyonluğu UEFA 'dan daha önemli" demişti başkan Orman. İşte başkan dediğin böyle olur. Büyük zafer sonrasında oyuncularına ve teknik heyetine motivasyon böyle olur.

Konsantrasyon eksikliği

Kadrolar da açıklandıktan sonra merak ettiğim tek olay oyuncuların, yorgunluğu ne kadar sahaya yansıyacağıydı?
Maç öyle bir başladı ki, sanki Perşembe akşamı 120 dakika terinin son damlasına kadar mücadeleyi ben vermiştim. İzlemekten ben yoruldum dün Beşiktaş'ı. Gökhan, Sosa, Olcay, Demba... Hepsi ilk 45 dakikada herşeylerini ortaya koydu. Tek sıkıntı savunmanın, gol gelinceye kadar konsantrasyon eksikliği. Ataklarda ileri çıkan Serdar ve Opare geri dönüşlerde zorlandı.
Ersan ise zaman zaman pozisyon hatası yaptı. O zamanlarda da kalesinde Cenk devleşti.

Tartışmasız ligin en iyisi

Beşiktaş dün akşam gösterdi ki bu ligin en iyi TAKIMI. Takım olursan, sahada birbirine yardım edersen, birlikte oynarsan, arkadaşının açığını kapatmak için daha fazla koşarsan ortaya böyle başarılı bir performans çıkar.
Ancak bunu abartırsan da Töre'nin penaltı pozisyonu gibi bir pozisyonu görürsün kalende. Son dakikalarda sana gol değil skoru korumak gerekiyordu.
Demba'ın yerine oyuna giren Mustafa sana ne katacaktı ki? Maalesef kaçan balık büyük oldu Beşiktaş için. Fenerbahçe'nin kayıplarını, gelecek hafta derbinin oynanacak olmasını avantaja çeviremedi ancak yine de umut sürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor