16 Şubat 2015 | Pazartesi

Kamil

Haftanın maçı olmasını beklediğim bir maçtı ve ilk 23 dakika öyle olacağını gösterdi. Hızlı başlayan Beşiktaş oldu. İlk golü bulan ise Bursaspor. Golde Atınç bir hayli ağır kaldı. Forma yakışıyor tamam.
Genç yetenek ona da varım. Ama çabukluk ve pozisyon alma becerisi bir savunma oyuncusu için en önemlisi.
Sadece yenilen golde değil 3 farklı pozisyonda benzer hataları yaptı.
Tolga'nın yerine giren Cenk hem Atınç'ı hem de takımını kurtardı. İki takım da hücum futbolunu tercih etti. Ancak Beşiktaş hücum elemanları, birçok pozisyonda savunma hattını önde kuran Bursaspor'un tuzağına düştü. O tuzaklar Sosa'ya sökmedi bir tek. Beşiktaş'ın attığı golde, ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Her geçen hafta daha da takım olma özelliğini ortaya koyuyor Beşiktaş.
Gökhan, Olcay, Demba Ba.

Dövüşçü Fernandao!

Hepsi hem savunmada hem da hücumda boy gösterdi. Takım halinde hücum, takım halinde savunma yaptı Kara Kartal. Ancak Olcay hücumda biraz daha varlık gösterseydi Beşiktaş daha fazla gol pozisyonuna girebilirdi.
Bunun farkına 60'lı dakikalarda varan Bilic, Kerim'i oyuna soktu.
Fernandao golcü kimliği ile sempatimi kazanmıştı ancak dövüş sporlarındaki kabiliyeti ile bendeki sempatisini kaybetti. Zaten bu pozisyona sarı kart çıkaran Mustafa KAMİL Abitoğlu'na inancımı çok önceleri kaybetmiştim.
Bence TFF kulüplere ceza verirken, hakemlerine de cezayı borç bilmeli.
Son söz; "Kalbimizdesin Özgecan, Affet Bizi" pankartı ile sosyal mesaj vermeye devam eden tribünlere.
Kocaman alkış

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor